reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie nasze i naszych maluszków

Malutka311 a próbowaliście może mleko sojowe?:confused: wydaje mi się , że SMA jest też sojowe, takie w zielonej puszce, albo może nutramigen, to mleczko jest tez tutaj dostępne, ale chyba na receptę i wtedy jest za darmo

reklama
Witam,mam problem nasz maluszek ma 3 tyg i zaczelam malego dokarmiac mlekiem aptamil,na poczatku w tych malych kartonikach ,teraz kupilam to duze opakowanie w proszku powiedzcie mi prosze jak mam je rozrabiac!

Na opakowaniu wszystko pisze, ja robię tak, że na butelkach jest też taka dodatkowa miarka (nie wiem czy na wszystkich , ja stosuję aventu i tam jest ) , pisze fl OZ i na każdy jeden OZ wody wsypuję jedną łyżeczkę mleka ( ta która jest dołączona do mleka oczywiście ), mam nadzieje, ze rozumiesz o co mi chodzi :happy2:, czyli jeżeli daję wody 7 Oz to wsypuję 7 łyzeczek mleka:tak: i tyle
mam nadzieje , że pomogłam i nie namieszałam za bardzo

ja uzywalam aptamila i podawalam tak;lyzeczka czyli ta miarka ktora jest w mleku pelna lyzka-miarka daje 30ml. wiec jesli mleka podajemy 150ml. to lyzek musi byc 5

Dziewczyny a co myślicie o mleczku Hipp różowym?
Moja znajoma podaje takie swojej nuni i to mleczko dzidzi odpowiada.Pozatym ma bardzo ładny zapach prawdziwego mleczka ( bo te angielskie to jadą na kilometr)
No ijeszcze wazna rzecz ze to mleko jest w polsce i się mocno nad nim zastanawiam:confused:

Czy macie moze jakies namiary na polskiego ginekologa jesli tak to gdzie i jak mniej wiecej wyglada cennik.pozdrawiam

Med-Pol w Londynie
07895911804 lub 07895911872

Pani doktor bardzo mila ja z niej korzystam takze sprawdzona:tak:

Wizyta 50 funtow, usg 40 a to i to 80

reklama
Gabids ja mojemu synkowi daje mleko HIPP z tym ze on juz ma niebieskie.na poczatku podawalam mu sma ale nie mogl zrobic kupki i przestawilam fgo na HIPP(na poczatek rozowe) i jest wszystko dobrze...polecam!

Do góry