reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

przerazona ja dostalam jakies kombinezony i kurteczki, ten ktorego bede uzywac na poczatku jest niby na 0-3miesiace, ale jest calkiem spory :)

Na rozmiar newborn kupilam na poczatku tylko rzeczy do szpitala, troche dostalam od znajomej, kilka pajacykow kupilam w Charity Shop. Duzo wiecej mam na wiekszy rozmiar.

A kolkami martwisz sie bo w Polsce polecaja pompowane? Mi sie wydaje ze na tutejsze warunki piankowe sie sprawdza jak najbardziej, nie koniecznie trzeba miec pompowane.

reklama
Kuchnia sprzątnięta, pranie powieszone, ciastka w piekarniku, chleb wyrasta...tak na mnie wpłynęła wiadomość, że idę do pracy chociaż na dwa tygodnie :rofl2: rany...już tak o tym marzyłam-nie, żeby przebywanie z Grzdylem mi się nudzilo, chodzi wyłącznie o kwestie finansowe :tak: no i w końcu się udało :-) szkoda tylko, że to 2 tygodnie, a nie więcej, ale... ;-)
Miłego wieczoru, Dziewczyny :cool:

No to chyba byla u mnie ta grypa.... Barnim zczol zwracac wieczorem. Juz od 5 razy zwraca zolcia:-( ohhh.. jeszcze jak Mestwin dostanie to bedzie gorzej...

witam z kawka
Azorek gratulacje zawsze to do przodu
My wczoraj zaliczylismy bardzo mile spotkanie na urodzinach Bobkow, Bzyczek dzieki za zaproszenie
Dzisiaj chyba ldna pogoda bedzie

azorek gratuluję egzaminu :-)

cytryna Ty mnie nie zawstydzaj :zawstydzona/y:już wszystko widzę masz gotowe dla córci a ja w lesie. byłam wczoraj w asdze tak się przeszłam po tych rzeczach to jak dla mnie te na newborn są takieee wielkie, że sobie nie wyobrażam urodzić :-)nic nie kupiłam! listę już prawie kończę bo wolę niczego nieprzeoczyć.

wczoraj wzięłam nospę i nic nie pomogła!:wściekła/y:umierałam cały dzień a i dzisiaj jeszcze czuje;/

doveinred to współczuję. ja miałam raz i za więcej podziękuję. braliśmy smecte i ??? nie pamiętam ale zwracałam to natychmiast po włożeniu do ust. wiesz co nam polecił jeden lekarz? pepsi/colę oryginalną. tak się napić aż się odbije. Ty wiesz, że na mnie i na mojego męża podziałała...:-)

przerazona- dzieki tylko raczej 2 latkowi nie dam coli :-( , idziemy do GP wiec zobaczymy sami chcieli go zobaczyc, Jak narazie daje mu wode z glukoza - zawsze to jakies plyny

Witam z kawusia w raczce:-) alez sie dzisiaj wyspalam. Mala jak poszla spac o 20.15 to wstala dzisiaj o 7rano:szok: :-) uwierzyc nie moglam.. przynajmniej pojde dzisiaj wypoczeta do pracy..
Azorek to gratuluje.. zawsze to do przodu ja i tak cie podziwiam ze poszlas do szkoly:tak: Praca, dom dziecko i szkola.. ja ty to ogarniasz??
Doveired wspolczuje.. moja mala jelitowka dopadla na szczescie w PL.. 3dni i bylo po chorobie.. mam nadzieje ze i w waszym wypadku bedzie podobnie.. i oby Mestwin sie nie rozchorowal..
Przerazona ja zaczelam kupowac wszystko dla dziecka dopiero w 25tyg ciazy.. polowe kupilam na placu, troche dostalam od znajomej a reszte dokupilam.. jak pamietam jestes okolo20tyg tak?? wiec masz jeszcze troszke czasu:-)
Bzyczek fajnie wczoraj bylo ale szkoda ze moj A musial isc do pracy.. zostalabym dluzej..
Mojej malej wysypka nie schodzi:-:)confused2: Jak nie zejdzie do nastepnego tyg to poprosze o badania.. ciekawe czy zrobia.. jak nie bede musiala czekac do wyjazdu do PL... a tyle spraw mam jeszcze tam na glowie..

reklama
Dzień dobry :)
azorek gratulacje :)
doveinred ja też słyszałam o magicznej mocy coli w takich wypadkach ale to faktycznie bardziej dla Ciebie niż dla dzieciaka.

My dziś pospałyśmy do 8 :) Widzę,że zapowiada się ładna pogoda wiec pewnie sporo czasu spędzimy na polu-trzeba korzystać skoro szkocka aura łaskawie nas obdarza odrobiną promieni słonecznych i jasnym niebem ;-)

Do góry