reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

aniołki takie dwie kropeczki czy już więcej widać?:) mi też jak miał dwa meisiące i się ślinił i ręce wkładał to myślałam,ze to norma ze rączki poznaje:) ale dopiero teraz ząb prawdziwy,a drugi tez niedługo wyjdzie.a u was to strasznie szybko!

lili ucałuj dzielną niunie.ja wlasnie chyba ten katar bagatelizuję,ale przeciez nie będę biegla do lekarza,bo w nosie gluta widzę .no nie wiem już sama

martusionek będzie dobrze,Tomuś malutki wszystko jeszcze się wyrówna

wiolka dobrze,ze córunia zdrowa:)

ewitka fajne zdjątka,i fajny ten program co aniołki pisala,musze obczaić

mysza o to juz waży sporo.zaraz zobaczę ten link bo ja coś muszę pokombinować,narazie camillia jak marudzi,ale jak już mamy jednego zęba a drugiegi widać to pewnie będą szły

agnieszka jak zawsze superowe fotki,i udokumnentowane ze faktycznie bylyscie w piaskownicy:)

Julek dzis spacerowal z babcia od po 11tej do 16tej

reklama
Napisałam na wizytowo, ale tu też wkleję:

Lili z Adą nadal są w szpitalu. Ze względu na obkurczone oskrzela Ada ma duszności, a lekarze grożą, że póki te duszności nie przejdą to ich ze szpitala nie wypuszczą. Tak więc trzymajcie kciuki, żeby leczenie szybko zadziałało, i żeby dziewczyny dzielnie rzeczywistość szpitalną zniosły

Witam melduje sie ze żyjemy mam problemy z netem wiec nie jestem na bieżąco. Doczytalalam o Jankesowej i Lili. My jutro idziemy do chirurga na konsultację tych przepuklinek do super chirurga. Weic mam nadzieję tylko na dobre wieśći:)Od wczoraj dostaje leki na serducho jest troszke pobudzona ale się przyzwyczaja. Caluje

Lili trzymajcie sie dzielnie. Zdrówka życzę!

Jankesowa gratuluję! Niech synuś rośnie zdrowo.

Kairko &&& za jutrzejszą wizytę.

Ola weź mi przypomnij kiedy Ty masz dokładnie ten wielki dzień. No i gratuluję pierwszego ząbka!

Witam

Padnę w końcu kiedyś. Dziś mieliśmy pobudki o 23.30,2,3.30,4.30,5.30 i spaliśmy jeszcze w sumie do 7 ale to taki przerywany sen. Potem chodzę wymęczona, w dzień nie mam kiedy się położyć, jak mały śpi to ja mam coś do zrobienia zawsze. A po spacerach ostatnio nie chce spać. Wczoraj udało się okna umyć jakoś. Dobrze, że już jutro weekend i P. będzie w domu. I w maju też może będzie miał tydzień urlopu.

Kaira jak po wizycie?

Aganieszka Julcia bawi się bosko w piasku

witam dziewczynki jak tak szybciorkiem miedzy karmieniem a sprzataniem no i oczywiscie zabawa z kluskiem ;-) gryzaki juz chwyta i do pysiorka wciska(mam foto to wstawie moze dzis jak mi sie uda ;-)) glowe z polsiadu(np w lezaczku) juz podmnosi bo on chce siedziec :baffled::dry: wszyscy sie smieja ze dziecko nadzwyczaj rozgarniete po tych zdjeciach rtg :-p;-)
Ola pytalas o te zabki...to juz nie sa kropeczki tylko dwa wypukle paseczki(prawy juz nawet pod palcem dobrze czuc :szok:) slini sie niemozliwie i jezykiem ciagle jakby cos przezuwal :dry:
Lili zdrowka dla Adzika :tak:
agnieszko mala Jula jest boooooossska :-) i te stopki w tym piachu-czad :tak:
Gosiu wspolczuje z tym wstawaniem :baffled: Olaf sie jakios po nocy z K unormowal i wstaje miedzy 2 a 3 a potem spi do 6:30 a dzis nawet do 7:10 :tak:

no i musze uciekac bo juz pospal :dry: pora na papu :sorry2:

Witam!
Ja tylko na chwilkę chcę Wam życzyć zdrowych oraz pogodnych świąt Wielkanocnych spędzonych w miłej i rodzinnej atmosferze!!!

W końcu nie będą to smutne święta bo mamy swoje kruszynki przy sobie:tak:

Lili bardzo ciesze się że już wracacie do domku z Adunią dużo zdrówka dla Was!!!!!

Aniołki Tomusiowi też idą zęby i ślini się nie miłosiernie...szybkie te nasze chłopaki.

A u nas bieganina prze chrztem i multum roboty, ale ochrzcimy i będę miała z głowy i będę mogla pójść z Tomciem do kościołka....

A i byliśmy u chirurga Tomuś miał zrywany paznokieć bo jak wyszliśmy ze szpitala to już paluszek był podejrzany chyba mu tam coś załamali w paznokietku ale przykładałam rywanolem i zeszło tylko paznokieć schodził ale ostatnio zaczęło się robić czerwone i poszliśmy do lekarza i dostaliśmy skierowanie do chirurga byliśmy we środę i tylko mu posmarowali i zawiązali i kazali przyjechać na kontroli za dwa dni i dziś była inna lekarz i zerwała mu ten paznokieć M go trzymał a ja za ścianą płakałam....

Co do pobudek mój często wstaje więc lepiej pisać nie będę a do usypania potrzebujemy dwie godziny czasami...

No to do napisania po świętach i mam nadzieję że wielkanocny króliczek Was odwiedzi!!!!
226c1efb4327c6d68643d79c47ebacab_14_19_0.jpg

reklama
Witam dalej problemy z netem.Lena będzie jednak operowana w czerwcu ale w Gliwicach:)Ta przepuklina pachwinowa jest zbyt duża żeby się zarosła ale będziemy w szpitalu tylko 2 dni wiec luzik.Zrobią odrazu 2 plastyki tego pępka i pachwinki.
Życzę Wam Wesołych zdrowych świąt i Mokrego Dyngusa!!!!!

Do góry