Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
Kat nie ufać, drążyć i sprawdzać.. Zbadaj kupkę Stasia dla własnego spokoju. Ja niedawno byłam u neurologa i okulistki a wczoraj zauważyłam, że mała ma różnej wielkości źrenice, nie jest to duża różnica, ale zauważalnie przy sztucznym oświetleniu.. Wspomnę pediatrze, to może być taka uroda i oby tak było..
Kwiatuszek nieźle z tą piosenką, przykre to wszystko.
Karola ja robiłam przeciwciała podczas ciąży właśnie na różyczkę, chorowałam na nią i chciałam sprawdzić. Poza tym różyczka może przebiegać bez wysypki. Masakra z tymi chorobami..
Bibiana ściągałam mleko dla Zojki, niedługo po wysyłce posta mała już obudziła się z płaczem. Teraz najadła się i piszczy zamiast spać..
Emka moja jak widzi, że jem płatki z jogurtem śmieje się z chrupania a wczoraj jak jedliśmy tartę na obiad to świdrowała wzrokiem na masa, aż foch prawie był ręce do talerza pchała.
Asta jak tam Gniewko? Jak się macie?
Kwiatuszek nieźle z tą piosenką, przykre to wszystko.
Karola ja robiłam przeciwciała podczas ciąży właśnie na różyczkę, chorowałam na nią i chciałam sprawdzić. Poza tym różyczka może przebiegać bez wysypki. Masakra z tymi chorobami..
Bibiana ściągałam mleko dla Zojki, niedługo po wysyłce posta mała już obudziła się z płaczem. Teraz najadła się i piszczy zamiast spać..
Emka moja jak widzi, że jem płatki z jogurtem śmieje się z chrupania a wczoraj jak jedliśmy tartę na obiad to świdrowała wzrokiem na masa, aż foch prawie był ręce do talerza pchała.
Asta jak tam Gniewko? Jak się macie?
Ostatnia edycja: