reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

witam
ja po męczącym łikendzie
byliśmy na weselu i było bardzo fajnie balowaliśmy do 3 nad ranem, krzysiek spal z naszą opiekunką w domku i było ok nie płakał ani nic w tym stylu, a został z kims po raz pierwszy na noc
wczoraj byliśmy chwilke na poprawinach ale niestety ja mialam jakis atak chyba grypy żołądkowej bo objawy miałam takie jak mój łoś kiedy chorował i myślałam że zejde z tego świata.... ale już jest OK,
następne wesele mamy 28 czyli za niecały miesiąc
nadal nie nadrabiam bo nie mam czasu ale może kiedyś
widzę nowy wątek spotkaniowy hmmmm chciałabym sie wybrac z wami może się uda
zdjęcia nowe bardzo fajne i maluszków i mam,
ale mam ochote na kawe ale dzisiaj dieta przymusowa wiec z kawkowania nici

reklama
Cześć babeczki:-)

Ale mam dziś lenia....póki co zdąrzyłam zjeść śniadanko, wypić herbatę i wstawic obiadek dla malucha....to tyle:eek: Jakoś tak nie mam weny...:-D

Ciekawe jak Elfiko:confused: i Weronika ze spaniem - która którą pokonała:confused::baffled:;-)

ja mam lenia też, a co :-)
ale muszę go wypędzić bo mi jeszcze jedno okno zostało do wymycia :-)
co prawda dziś kropi ale co tam....

Julka od 8 rano czeka na teletubisie...
Kurcze jak te maluchy szybko się przyzwyczajają...

ja mam lenia też, a co :-)
ale muszę go wypędzić bo mi jeszcze jedno okno zostało do wymycia :-)
co prawda dziś kropi ale co tam....

Julka od 8 rano czeka na teletubisie...
Kurcze jak te maluchy szybko się przyzwyczajają...
No to fakt!:tak:
Moje małe szczęście śpi sobie grzecznie a ja co...dalej nic nie zrobiłam......no - kawe sobie zrobiłam!!:-):-)

dzien dobry!!!
u nas teletubisie sie nie przyjęły ale za to sezamkowy zakątek na mini mini jak najbardziej i teraz jest swiat elma wiec mały telemaniak siedzi przed tv...:)

dziewczyny a co z dostepem do ukrytych wątków...macie jeszcze czy juz jest zablokowany ??

czesc babulinki :-):-):-)

alescie naklikaly ............

ja wczoraj po dyzuze przyjmowałam jeszcze gosci, wiec pozniej nie miałam juz siły tutaj zagladnac!!!

no własnie jak tam zamkniete watki???

siema Asiu :)

chyba prędko się nie dowiemy bo cos mi się zdaje ze nasz spec od wątków zamknietych odgania lenia ;)

i zapomniałabym ...mamy juz 12 zebów i 2 górne kły ...gdyby dalej poszło w takim tempie to niebawem bedziemy mieli z głowy ząbkowanie :D

czesc aneczko!! jaktam nasza ciezaroweczka??? mam nadzieje ze cudownie!!

zmykam po jakas kawusie:-):-)

i ciekawe jak tam elfik i ogeracja " zasypianie w lozeczku":baffled::baffled:

czesc aneczko!! jaktam nasza ciezaroweczka??? mam nadzieje ze cudownie!!

zmykam po jakas kawusie:-):-)

i ciekawe jak tam elfik i ogeracja " zasypianie w lozeczku":baffled::baffled:

dzieki, cudownie zmagam sie z młosciami z Kuba nawet w połowie mnie tak nie mdliło jak teraz :no: :no: :no: cóz takie życie jeszcze ze 2 m-ce i minie...

a co do operacji "zasypianie" to tez jestem ciekawa. Mam nadzieje ze sie nie złamiesz Ewelinko bo najgorsze są początki a potem to juz z górki...

siema Asiu :)

chyba prędko się nie dowiemy bo cos mi się zdaje ze nasz spec od wątków zamknietych odgania lenia ;)

i zapomniałabym ...mamy juz 12 zebów i 2 górne kły ...gdyby dalej poszło w takim tempie to niebawem bedziemy mieli z głowy ząbkowanie :D

Melduję posłusznie, że babol został dziś poprawiony, już wszystko działa jak trzeba :-)
Dostęp do wątków zamkniętych ma ten kto powinien mieć :-) :-) :-)

a mój leń wziął górę :) razem obejrzeliśmy telekatusie tzn. Julka, ja i leń...

a teraz pijemy z leniem drugą kawę i zastanawiamy sie jak spacyfikować młodą do spania ????

reklama
hehe witam panie :-)
moje dziecko śpi :-)
zasnęła sama!!!!!!!!!!!!!Jupiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!
było drastycznie momentami i cała akcja trwała 40 minut ale sie udało!!:-)
teraz moge sie kawki napić hihi:tak:

Do góry