Asiula1304
Początkująca w BB
tak, pierwsza i w pełni planowanaOo to ja 3tc5dto tydzień młodsza
to już 24 kwietnia powinnaś usłyszeć serduszko
pierwsza ciąża ?
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, pierwsza i w pełni planowanaOo to ja 3tc5dto tydzień młodsza
to już 24 kwietnia powinnaś usłyszeć serduszko
pierwsza ciąża ?
![]()
A który to będzie tydzień? Ja się umówiłam na 30 kwietniatak, pierwsza i w pełni planowanaale dość późna, bo mam już 37 lat, więc się trochę obawiam, czy wszystko będzie ok
mam nadzieję usłyszeć serduszko
a jak u Ciebie?
U mnie druga, też w pełni planowanatak, pierwsza i w pełni planowanaale dość późna, bo mam już 37 lat, więc się trochę obawiam, czy wszystko będzie ok
mam nadzieję usłyszeć serduszko
a jak u Ciebie?
Ja się umawiam na 29 kwietnia , na równy 6 tydzieńA który to będzie tydzień? Ja się umówiłam na 30 kwietnia![]()
Ja też na równo 6Ja się umawiam na 29 kwietnia , na równy 6 tydzień![]()
Ja mam też termin u docelowego lekarza na 8+6 i najchętniej poszłabym wtedy na pierwszą wizytę, ale lecimy na 2 tygodnie na wakacje i chciałabym zerknąć, bo jedziemy w miejsce gdzie opieka medyczna jest znacznie słabsza.U mnie usg w 8+0 jeszcze 1,5tyg muszę dać radę poczekać - dzis 6+4
Ooo a my mamy ten sam termin 23 grudniaJa się umawiam na 29 kwietnia , na równy 6 tydzień![]()
Będziesz robić betę?Ooo a my mamy ten sam termin 23 grudniaja umowilam się do gina na 30 kwietnia
![]()
dokładnie 6+2A który to będzie tydzień? Ja się umówiłam na 30 kwietnia![]()