Roma_ntiko
Fanka BB :)
Kurde, mnie przed chwilą tak zabolał w skurczach brzuch meeega. Ale nie wiem czy to bardziej nie od jelit 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo a ile ma maluszek? Mój dzisiaj skończył roczek. Ja zaczęłam odstawianie miesiąc temu a jeszcze dwa tygodnie temu było ostatnie karmienie w nocy, trochę mi tego brakuje (tzn, nie nocnych karmień tylko tego że czułam się mu potrzebna i był to taki "nasz czas"Nie licząc tego, że częściej chce mi się spać, to w sumie jakbym w ciąży nie byław pierwszej ciąży cycki mnie strasznie bolały, a teraz nic, ale może ma na to wpływ, że dopiero 1,5 miesiąca temu przestałam karmić
![]()
Witamy i trzymamy mocno kciuki za WasHej,
Mnie proszę wpisać na 2 grudnia
Mam nadzieję, że tym razem wytrwamy, bo za nami dwie straty bez wyraznej przyczyny![]()
Też mam takie dziwne skurczowe bóle, a najgorzej przy kichaniu to jest dramatKurde, mnie przed chwilą tak zabolał w skurczach brzuch meeega. Ale nie wiem czy to bardziej nie od jelit![]()
Ale będzie niespodzianka na święta!Cześć dziewczynydołączam do was , w środę beta 20 , w piątek 90
termin z OM na 23.12, może już święta z maluszkiem drugim
![]()
Będę się jutro umawiać na 29 kwietniaAle będzie niespodzianka na święta!umawiałaś już wizytę u ginekologa?
Ja mam 24.04 i nie mogę się już doczekać
![]()
17.12 według OM, a dzisiaj mam 4tc5dBędę się jutro umawiać na 29 kwietniaOo który to będzie tydzień u Ciebie ? Na kiedy masz termin ?
![]()
Oo to ja 3tc5d17.12 według OM, a dzisiaj mam 4tc5d. Ale zobaczymy jeszcze co lekarz powie, Jesteśmy blisko siebie
![]()