Agunia1401
Moderator
Chyba że będziesz długo karmić to przedłużysz. Mi też libido spadło... jak się kładę do łóżka to chce świętego spokoju i spać.nawet mi nie mów że do 2 lat haha oszaleje sama ze sobą![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba że będziesz długo karmić to przedłużysz. Mi też libido spadło... jak się kładę do łóżka to chce świętego spokoju i spać.nawet mi nie mów że do 2 lat haha oszaleje sama ze sobą![]()
Ja w poprzedniej byłam też dobrze po połowie ale córka już mi się pchała na świat od 34 tygodnia i finalnie 36+5 była na świecieSpoko, poczekamy na ciebie teżw poprzedniej ciąży byłam w połowie miesiąca, to jakoś raźniej się czytało, jak dziewczyny już rodzą itd
![]()
U mnie też liczyła z usg jakiś włączyła wykres i tam były skoki. Kazała popatrzeć jak migało a powiedziała że dla dobra dziecka nie włącza.właśnie dlatego pytam bo slyszlalam że nie powinno się włączać do 10 tygodnia , super że miała taką możliwość , moja na NFZ pewnir nie będzie miała
Ja polecam suplementować magnez przy plamieniach. W pierwszej ciąży mi pomógłWitajcie ponownieza chwilkę was poczytam wstecz. robiłam dzisiaj betę... Rośnie, jest już 9667 a we środę było zaledwie 906. Lekarz mówił, że plamienia nie zawsze rokują źle.kaZdy organizm jest inny. Jutro USG. Zaczynam wierZyx że wreszcie się udało po 11 latach
![]()
Tak, potrafię mieć, ale zdecydowanie rzadziej niż 2 tygodnie temu.Czy Wy też macie kłucia/rwania w pochwie?
ja się ciągle zastanawiam czy nie mam jakiejś infekcji… czasem mnie coś zaswędziTak, potrafię mieć, ale zdecydowanie rzadziej niż 2 tygodnie temu.
A robiłaś już badania moczu?ja się ciągle zastanawiam czy nie mam jakiejś infekcji… czasem mnie coś zaswędziale w czwartek ginekolog uznała, że śluz prawidłowy…
A może tak po prostu ma być? Jednak wiele zmian zachodzi w cieleja się ciągle zastanawiam czy nie mam jakiejś infekcji… czasem mnie coś zaswędziale w czwartek ginekolog uznała, że śluz prawidłowy…
robiłam tydzień temu i był okejA robiłaś już badania moczu?
A właśnie ja dostałam probiotyki na bakterie w moczu i zakaz kawymam nie pić też mleka
![]()