angeliskax
Moderator
Idź do rodzinnego jutro jak masz szanseNo i zaczyna mnie kaszleć czuję jak by ropę przy kaszlu i jest bardziej mokry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idź do rodzinnego jutro jak masz szanseNo i zaczyna mnie kaszleć czuję jak by ropę przy kaszlu i jest bardziej mokry
Możesz mieć anginę a angina wymaga już antybiotyk. A wątpię że ten co masz to jest na anginę. Chociaż sobie sprawdz na co on jest przepisany.No i zaczyna mnie kaszleć czuję jak by ropę przy kaszlu i jest bardziej mokry
Dokładnie, nie zamartwiaj się na zapas. Dużo pij i się wygrzewaj. Miłego dnia dziewczynyIdź do rodzinnego jutro jak masz szanse![]()
Za dużo kombinujesz i się zamartwiasz. Zrobiłaś wczoraj test na grypę i wyszedł pozytywny. Żadna z nas nie powie Ci co masz zrobić, ale gdybym to była ja, to nie wrzucałabym w siebie żadnego antybiotyku, za to wlewałabym litry napojów i domowych specyfików i przede wszystkim odpoczęłabym dając te (przynajmniej) 3 dni organizmowi na dźwignięcie się z podłogiZastanawiam się nad testem z apteki crp myślicie że to dobry pomysł ? Mama mnie straszy, że jednak nie zażyłam tego antybiotyku i mogę mieć powikłania
nie no nie mam nic na gardle tylko zaczerwienione i migdała spuchniętego. A bo mama mi takie rzeczy napisała, że tylko bardziej się stresuje teraz…Możesz mieć anginę a angina wymaga już antybiotyk. A wątpię że ten co masz to jest na anginę. Chociaż sobie sprawdz na co on jest przepisany.
Zgadzam się z dziewczynami, oczywiście zrobisz według swojego przeczucia, ale najlepiej spróbować domowe parówki nawet ze zwykłą solą, czosnek, miód, majeranek, a przede wszystkim staraj się odstresować i wygrzewać pod kocemnie no nie mam nic na gardle tylko zaczerwienione i migdała spuchniętego. A bo mama mi takie rzeczy napisała, że tylko bardziej się stresuje teraz…
no to normalny objaw przy infekcji wirusowej . Nie ma co łazić po przychodniach . Teraz wielu ludzi ma zapalenie płuc a to jest o wiele gorsze niż teraz co masz . Podejrzewam że jak będziesz leczyć się domowymi sposobami jeszcze z 2 dni to zacznie ci przechodzić .nie no nie mam nic na gardle tylko zaczerwienione i migdała spuchniętego. A bo mama mi takie rzeczy napisała, że tylko bardziej się stresuje teraz…
Jak dla mnie to tym stresem dziecko narażasz niż sama chorobą. Nie jedna z nas była na początku chora, miała gorączkę.nie no nie mam nic na gardle tylko zaczerwienione i migdała spuchniętego. A bo mama mi takie rzeczy napisała, że tylko bardziej się stresuje teraz…
właśnie mąż mi zrobił syrop z cebuli czosnku cytryny i miodu. Może ten kaszel z flegmą po katarze ?Zgadzam się z dziewczynami, oczywiście zrobisz według swojego przeczucia, ale najlepiej spróbować domowe parówki nawet ze zwykłą solą, czosnek, miód, majeranek, a przede wszystkim staraj się odstresować i wygrzewać pod kocem