Witam, mam pytanie, bo już sama nie wiem co się stało. Zrobilam test ciążowy 3 dni przed miesiączką i bylam bardzo zdziwiona ze wyszły dwie kreseczki, co prawda jedna ledwo widoczna ale była. Potworzylam jeszcze test 2 razy i to samo, gdzie na ostatnim kreska byla bardziej widoczna. Dzień przed spodziewaną miesiączka dostalam mocnego krwawienia. I teraz pytanie dziewczyny, czy to mogła być ciąża biochemiczna? Czy po prostu testy były jakieś wadliwe? Choruje na niedoczynnośc tarczycy więc tak naprawdę wszystko jest możliwe...
reklama
hemoglobina
Moderator
Ciężko powiedzieć czy wadliwe testy, czy ciąża biochemiczna. Mi się zdarzyły testy, na których miałam dość widoczne kreski, a negatywną betę cały czas.
A kiedy to było i czy teraz masz negatywne testy?
Pierwszy test zrobilam 20 i dwa kolejne dzień po dniu. Wczoraj zaczęło się lekkie krwawienie, dzis jest ogień, więc nawet nie robilam testów. Myslalam zeby iść na betę i sprawdzić czy to mogło być to. Niedługo wizyta u ginekologa, zobaczymy co mi powie
Myslalam właśnie zeby iść na betę, ale nie wiem czy jest sensCiężko powiedzieć czy wadliwe testy, czy ciąża biochemiczna. Mi się zdarzyły testy, na których miałam dość widoczne kreski, a negatywną betę cały czas.
Pierwszy test zrobilam 20 i dwa kolejne dzień po dniu. Wczoraj zaczęło się lekkie krwawienie, dzis jest ogień, więc nawet nie robilam testów. Myslalam zeby iść na betę i sprawdzić czy to mogło być to. Niedługo wizyta u ginekologa, zobaczymy co mi powie
hemoglobina
Moderator
Może idź, rozjaśni to trochę obraz tej sytuacji. Albo powtórz test. W ciąży krwawienia też się zdarzają, a jak już nie powtarzałaś testu to też ciężko powiedzieć więcej.Myslalam właśnie zeby iść na betę, ale nie wiem czy jest sens
Okej, dziękuję za odpowiedźMoże idź, rozjaśni to trochę obraz tej sytuacji. Albo powtórz test. W ciąży krwawienia też się zdarzają, a jak już nie powtarzałaś testu to też ciężko powiedzieć
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Ale co ma Ci ginekolog powiedzieć?Pierwszy test zrobilam 20 i dwa kolejne dzień po dniu. Wczoraj zaczęło się lekkie krwawienie, dzis jest ogień, więc nawet nie robilam testów. Myslalam zeby iść na betę i sprawdzić czy to mogło być to. Niedługo wizyta u ginekologa, zobaczymy co mi powie