reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Laski i na jakie poduszki do spania się zdecydowałyście?
Wiem, że któraś już zamówiła, ale kompletnie zapomniałam która z Was 😔
Jeszcze mylą mi się nicki 😄
Ja mam jakąś losową z allegro z poprzedniej ciąży. Rogal taki, potem używałam do karmienia na początku, ale później do karmienia kupiłam poofi, wciąż mi służy, obecnie jako podstawka pod laptopa jak siedze na kanapie 🤣

reklama
Laski i na jakie poduszki do spania się zdecydowałyście?
Wiem, że któraś już zamówiła, ale kompletnie zapomniałam która z Was 😔
Jeszcze mylą mi się nicki 😄
ja zamówiłam poofi w kształcie 9. Wydaje się być w porządku, ale w sumie jej jeszcze jakoś nie potrzebuję, więc nie wyprobowywalam jej na poważnie. @Kejcik też ją testuje, jak Tobie się na niej śpi?

kawa i herbata powodują mdłości. Wciągam tylko wodę, czasem jakiś sok. Mam wrażenie, że cały czas dochodzę pić, a ta butelka ciągle w połowie pełna. Ale jak tak radzicie, będę próbować więcej pić.
Masz duże butelki? U mnie to było zło. Zniechęca ło mnie.
Ja kupuje wodę w butelkach 0.75 z bidonem. Dolewam z filtra często do nich. Lub z dużych butelek. Dla mnie mniejsze o niebo lepsze. Widzę, że pije.

ja zamówiłam poofi w kształcie 9. Wydaje się być w porządku, ale w sumie jej jeszcze jakoś nie potrzebuję, więc nie wyprobowywalam jej na poważnie. @Kejcik też ją testuje, jak Tobie się na niej śpi?
w sumie to śpi się całkiem dobrze aczkolwiek jak się w nocy jakoś dziwnie ulokuję w tej 9 to mi drętwieje jedna ręka 😜 muszę jakoś popracować nad jej układaniem, pewnie ląduję pod poduszkę a ona jest jednak grubsza niż standardowa, na której spałam 🤔 no i jeszcze minus taki, że staram się spać na lewym boku jak najwięcej a to wymagało ułożenia jej w taki sposób, że mnie oddziela od Starego😅 i mu trochę smutno, że się nie może przytulić 😄 ale mi nie jest smutno bo ja nie lubię dotykania podczas spania 😂

A to już Wam te poduszki potrzebne ? 🙈 Ja to jakoś po połowie ciąży dopiero kupowałam, jak mi brzuch serio zaczął przeszkadzać. Ale nie lubiłam spać z poduszką, to po prostu konieczność już była od pewnego momentu 🤣

reklama
Do góry