Ewunka
Fanka BB :)
Ja miałam lovi i halasowal Marcelina przy nim zasypiałaDzięki Ciotki za wszystkie rady
Jak już jedną listę ogarnęłam to teraz kolejne pytanie..
Czy któraś z Was ma laktator elektryczny Avent? Bardzo hałasuje ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam lovi i halasowal Marcelina przy nim zasypiałaDzięki Ciotki za wszystkie rady
Jak już jedną listę ogarnęłam to teraz kolejne pytanie..
Czy któraś z Was ma laktator elektryczny Avent? Bardzo hałasuje ?
Też mam lovi a na oddziale miałam najbardziej skrzypiące łóżko,Ja miałam lovi i halasowal Marcelina przy nim zasypiałalubiła jak warczy ji hi hi
Innofer baby my bierzemy od początku i nie mamy żadnych dolegliwości :-)Dziewczyny czt po skonczonym 3 miesiacu zycia dajecie dziecku zelazo? Bo wyczytalam ze nalezy podawac 1-2mg na kg masy ciala. Polećcie jakis.
U mamyginekologNie ...
I nie wiem gdzie te cuda wyczytałas . Z pediatra lepiej porozmawiaj...
To pierwszy raz sie z nią nie zgodzęU mamyginekolog
Ale chyba zke przeczytalam bo po 3mz dotyczy m.in wcześniaków atak to po 4 1mg/kg. Ale to nie jej artykul tylki pediatryTo pierwszy raz sie z nią nie zgodzę![]()
Misis do 6go miesiaca dziecko ma rezerwy, a po 6tym miesiacu po to sie rozszerza diete (mieso, ryby) zeby ten poziom zelaza utrzymywac. Suplementacja bez podstaw w wynikach jest zbedna.Ale chyba zke przeczytalam bo po 3mz dotyczy m.in wcześniaków atak to po 4 1mg/kg. Ale to nie jej artykul tylki pediatry
Tak z glupa to dzis wyczytalam ale zapyran o to pediatry 15 jak mamy drugie szczepienieMisis do 6go miesiaca dziecko ma rezerwy, a po 6tym miesiacu po to sie rozszerza diete (mieso, ryby) zeby ten poziom zelaza utrzymywac. Suplementacja bez podstaw w wynikach jest zbedna.
To jest Marceliny żelazoAle chyba zke przeczytalam bo po 3mz dotyczy m.in wcześniaków atak to po 4 1mg/kg. Ale to nie jej artykul tylki pediatry
A jak robisz to zdążysz ile mięsa dajesz? Bo ja nie mam wagi kuchennej A myślałam że to się tak na oko gotuję... No zupkę to z jednej marchewki pół pietruszki itp i plaster miaska. To nie tak ?To jest Marceliny żelazo Zobacz załącznik 914336 Zobacz załącznik 914337