RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas pod wieczór tylko gorączka 39,7-37,9, ale nie była przez to jakaś marudna. Nos spokojna. Rano już było wszystko ok.Dziewczyny czy po tych pierwszych szczepieniach miałyście jakies powikłania u dzieciaków? Ta ta noc będzie normalna czy może być tragiczna?
Moja miała podobne i prawdopodobnie od śliny. Smarowałam Bephantenem i zeszło.@Vinszka Trochę lepszeZobacz załącznik 914399
Wydaje mi się że to właśnie i mój miał. Zeszło po tygodniu. Smarowałam tylko swoim mlekiem.@Vinszka Trochę lepszeZobacz załącznik 914399
U nas praktycznie nic się nie działo... A szczepimy na wszystko: 6 w 1 (infanrix hexa), pneumokoki płatne (prevenar 13), rotawirusy (rotarix), meningokoki typ B (bexsero) i typ C, A W, Y (nimenrix).Dziewczyny czy po tych pierwszych szczepieniach miałyście jakies powikłania u dzieciaków? Ta ta noc będzie normalna czy może być tragiczna?
Może to trądzik. I tego się niczym nie robi. Schodzi samo. Ale czy to to ...Zobacz załącznik 914383
Dziewczyny, wiem że zdjęcie okropnej jakości, ale nie umiem zrobić lepszego... Od paru dni moja mała ma takie chrostki wokół ust, czasem mocniejsze i bardziej czerwone, a za chwilę nie. Jak myślicie od czego może to być? Karmię piersią, nie smaruje brodawek niczym, żadnego kremu nie zmieniłam dla niej, jem to samo, wręcz odstawiłam kawę, jeszcze zastanawiam się nad smoczkiem, pod którym zbiera się ślina, ale Martyna stosunkowo rzadko go potrzebuje. Nie mam pomysłu, a pediatra w czwartek
Tak, tluszcz musisz dodac. Oliwy kilka kropel albo masla tak na koncowke lyzki.Dziewczyny a jak gotuje sama dziecku to musze dodać oliwe z oliwek? Masło może być? I ile tego?
Tak musisz by witaminki sie wchłaniały ja daje łyzeczke od herbaty ( na oko) oliwy z oliwek . Dodaje bezpośrednio przed jedzeniemDziewczyny a jak gotuje sama dziecku to musze dodać oliwe z oliwek? Masło może być? I ile tego?