reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No coś Ty, ja chce wiązać komuś kucyki:tak: :tak: :tak: :-) Ja dziewczynkę i nie ma innej opcji.

Ja się cieszę, ze pierwszy był chłopak bo najgorsze juz za mną:cool2: Dziewczynki jakos fajniej się chyba chowają:tak: :-)

Dzień Dobry!
Moje dziecko dziś o 4.30 wołało "mamunia kanapkę:szok: :szok: :szok: ". Zrobiłam, wziął gryza i zasnął z kanapką w ręce:szok: :tak: :-p :cool2:
:szok: :szok: :szok: :szok: :cool2:

a co do drugiego dziecka to zawsze chciałam miec 2 synów i tak mi pozostało ...a potem córeczkę ...

a co do pracy to jest tak: w tym tygodniu wstawałam o 5 rano aby dojechac na 8 godzine do pracy i do tego nigdy się nie przyzwyczaje :no: :no: :no: ale o 18 jestem w domu i moge poszalec z Kuba. w przyszłym mam zmiane 11-19 wiec niby ise wyspie ale skolei bede wracac przed 21 do domu wiec tez kiła. atmosfera w pracy o niebo lepsza i ja jakos daje rade ale moja noga nie. póki co mam zapisanąrehabilitacje ale raczej bez operacji się nie obedzie :sick: wiec...raczej nie powinnam jeszcze zmieniac pracy aby isc tu na zwolnienie i dopiero jak się wylecze szukac czegos nowego.

reklama
Teoretycznie wolałabym drugą dziewczynkę, żeby zobaczyć, jak to jest :tak: Czesać kucyki, jak to opisała Niania, ubierać w różowe sukieneczki, a potem, za lat kilkanaście chodzić razem na zakupy :cool2: Praktycznie jednak, fajnie gdyby był chłopiec, bo zawsze bracia byliby sobie bliżsi, wspólne zainteresowania, zabawki itp, no i mamy tylko trzy pokoje, a ja chciałabym mieć sypialnię dla siebie :-p:-p :-p :-p

Tak czytam to i dochodzę do wniosku, że jest optymalnie...bez względu na płeć będę zadowolona :-D

psy_d.jpg

Hanti nasza kochana!!!!

Duzo zdroweczka i miłośći z okazji Twoich urodzinek!!!!
Moc zyczen o całej Naszej rodzinki!!!

:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

Hello :)

Aaaaale słońce! W końcu :-)

Gazelko, ponawiam pytanie, czy kupiliście już nowe mieszkanko, skoro sprzedajecie stare? A jeśli chodzi o mdłości, to ja w ciąży z Kornelem w ogóle nie miałam. Dopiero troszkę później mnie lekko muliło około południa, ale było to prawie niezauważalne. A zwymiotowałam tylko raz podczas ciąży i to i tak chyba tylko dlatego, że rodzinka nakarmiła mnie obiadem podwójnie :eek: :-D

Iwon, przepraszam, że nie odpisalam wczesniej. Pytanie widzialam, ale ja ostatnio tak z doskoku i nie mam czasu odpisać ;-)

Mieszkanko juz wybrane i jest w trakcie kupowania. Podpisalismy umowe przedwstepna, wplacilismy pierwsza ratę i teraz załatwiamy kredyt mieszkaniowy. No i sprzedajemy nasze. Jednak pierwszy chetny sie nie odezwał i dalej mamy procesje oglądających mieszkanie :eek:

Co do mdłści, troche mnie uspokajacie. Chociaz w ciagu dnia mam takiemini-mdłości, ale spodziewalam sie czegos bardziej spektakularnego, przynamniej mialabym gwarancje ze wszystko idzie w dobrym kierunku ;-) :-p :happy:

Co do płci... to tak troche głupio sie wypowiadac, gdy już się jest w trakcie realizacji bobo... bo potem wszyscy stwierdzą że chcialam mieć to , a mam co innego ;-)

Natomiast mam wrażenie, że dla wielu osób jest oczywiste, że wszyscy chcą mieć parkę i sie pytają teraz Macka czy będzie kochał siostrzyczke :baffled:

Inna rzecz, że zawsze chciałam miec córeczkę, hihi. Ale to mogę napisać Wam, a cała reszta niech się nie miesza, o! :cool2:

Hello :)

Aaaaale słońce! W końcu :-)

Iwon, przepraszam, że nie odpisalam wczesniej. Pytanie widzialam, ale ja ostatnio tak z doskoku i nie mam czasu odpisać ;-)

Mieszkanko juz wybrane i jest w trakcie kupowania. Podpisalismy umowe przedwstepna, wplacilismy pierwsza ratę i teraz załatwiamy kredyt mieszkaniowy. No i sprzedajemy nasze. Jednak pierwszy chetny sie nie odezwał i dalej mamy procesje oglądających mieszkanie :eek:

Spoko, rozumiem ;-) :cool2:

No to widzę, że klameczka zapadła, fajnie! Super uczucie, jak zmiany są już tak blisko, prawda? :cool2: Jak znajdziesz chwilkę, to opowiedz nam coś o tym nowym mieszkanku. Rynek pierwotny czy wtórny, ile pokoi, które piętro, no i koniecznie zapraszamy na wątek budowniczy :tak:

reklama
Do góry