reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niezbędnik staraczki :)

no ja nie wiem, może to i dobre takie mikroskopy

ja póki co jestem na etapie regulowania hormonów, przez co będę mogła sobie łatwiej wyznaczyć owulację, więc mnie można pytać jak coś to o ziółka Regularne Cykle, z testami owulacyjnymi mam słabe doświadczenie, robiłam kilka i to tyle

reklama
no ja wlasnie pijąc te Regularne Cykle zauważyłam już róznićę, bo mogę wreszcie obserwować śluz i teraz kupienie testu owulacyjnego ma sens, także krysiulek skoro pijesz to pewnie test Ci sie przyda :)

no już w weekend zamówiłam na allegro tone testów :D ale faktycznie jak pije teraz te zioła z baby and mama med i jak czytam jak powinien wyglądać cykl , śluz itp to się zgadza i pasuje do opisu poszczególnych dni, także jestem zadowolona , że działa :)

dziewczyny to moja koleżanka chyba też to pije. Pozazdrościła mi ciąży i postanowiła też się starać z mężem o dziecko i też zaczęła pić te Regularne Cykle :) pomagają wam ?

nowaewa - tak jak powyżej, ja dopiero zaczęłam drugą puszkę ale drobne zmiany widzę, więc chyba działa :) a Twoja koleżanka zamówiła Regularne Cykle czy Płodność czy jedno i drugie ?

Ja pije oba na owulacje i na płodność - zauważam poprawę po Regularnych Cyklach chyba, bo je zaczęłam trochę wcześniej - myślę, ze coś się ruszyło więc licze na sukces :)

Witajcie, jestem tu nowa:)
Kochałam sie z chłopakiem w dni płodne, jednak nigdy nie wiadomo kiedy dokładnie pęka jajeczko, czy prawdopodobieństwo jest duże ze bede w ciąży? To juz trzeci miesiąc w którym sie staramy, tak wiem trzy miesiące to nic w porównaniu z innymi latanie które po pare lat sie starają.
Dodam, ze cykle mam 30dniowe, ostatni okres miałam 24pazdziernika. Dni płodne zaczynaja sie 14dni po okresie dokładnie? I ile trwają? Z góry dziękuje za odpowiedz :) chłopak za każdym razem kończył, kochamy sie bardzo często nawet dwa razy dziennie sie zdarzy.
Nie wiem od kiedy zacząć mierzyć temperaturę, dzisiaj pierwszy raz zmierzylam i wynosi ona 37.2.

wejdź sobie na ovufriend - tam mają kalendarz i można wpisac rózne dane- dokładnie Ci policz,a le co do sprawdzenia owulacji to polecam testy owulacyjne - ja teraz po moich ziołach z baby mama med mogę sensownie uzywać tych testów bo łatwiej mi wyznaczyć owulację nie tylko klaendarzykiem ale i samobadaniem - więc skorzytaj tez z testu owulacyjnego

reklama
dni płodne powinny wypadać w 14 dc ale lepiej to zawsze potwierdzić obserwując śluz i robiąc testy owulacyjne

Dziewczyny mi dzisiaj się pojawiła owu z jedno dniowym opóźnieniem ale ważne , że jest :) więc się staramy. Dokupiłam jeszcze sobie Relaks i Przyjemność podobno są dobre na libido u kobiet :) także dzisiaj ostro działam, ważne , że się wszystko reguluje po ziółkach :)

Do góry