reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczęta, nie ma żadnych wątpliwości......
oto mój synuś :laugh2:

P1300072..jpg

reklama
Synuś, synuś!! :-D Ułożenie nóżek jak na moim zdjęciu - :) tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu,że czekam na dziewczynkę. Nawet zisiaj mi się śniło,że lekarz potwierdził to na usg :p

I co? Szczęśliwa jesteś? :) chciałaś chłopca?

O TAK! :tak:
Po cichutku marzyłam o chłopcu :laugh2: Wiadomo, w pierwszej kolejności aby było zdrowe, ale zawsze gdzieś obok w głowie siedzi ta płeć :tak:

:) no to tym bardziej cudownie! Ja choć ucieszyłabym się z chłopca również, poświadomie chciałam dziewczynkę :) I jak mi lekarz powiedział to banan mi z twarzy nie schodził ! :-) A zaczął tak "Chyba pokazało,panie doktorze?" "Niestety pokazała" :p bo wiedział,że mąż chce chłopaka.

Pewnie,że zdrowie się liczy itd, ale każda z nas ma jakieś swoje ciche pragnienia.
A nad imieniem myśleliście?

Radosław :-D Na dzień dzisiejszy jesteśmy pewni tego imienia, ale wiadomo jak jest.... Jeszcze nie wykluczam zmiany :tak:

Shiraa no boski ten Twój maluszek, aż trzy zdjęcia dostałaś....bosko, gratuluję:)
Black opal piękny Twój Radosław, Radek, Radziu;) Już teraz możesz mówić do dzieciątka po imieniu...zazdroszczę;)

Black_Opal gratuluję synka:) Wątpliwości to chyba tutaj nie ma:) Ja też nastawiałm się na chłopca, ale tak jak piszesz najważniejsze, aby dzieciak był zdrowy!! Może na następnej wizycie za 2tyg będę już wiedzieć:)) Nie mogę się doczekać:)

Black Opal gratuluję no to widzę, że rośnie nam kolejny synuś mamusi:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry