reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Shiraa - piękne zdjęcia i jeszcze piękniejsza kruszynka!!!! :) Ślicznie się ustawiła!!

AgaS - ja robie zdjęcia zdjęciom ;)

reklama
Polianna dziewczynka jak ta lala :tak:
Shiraa dzieciątko chyba bardzo ruchliwe? nie znam się, ale wygląda jakby tam w środku sobie brykało w trakcie robienia zdjęć.
Fotki śliczne! Ależ się nakręciłam. :sorry: nie mogę się doczekać mojego usg...

Shiraa dzieciątko chyba bardzo ruchliwe? nie znam się, ale wygląda jakby tam w środku sobie brykało w trakcie robienia zdjęć.

Saudades oj dzieciątko ruchliwe jak nie wiem :-) Nie dało się sfotografować ;-)

Dziekuje dziewczyny :*

reklama
Wszystkie Maluszki są cudowne! Tym Kobietkom które znają już płeć to z całego serducha gratuluję!!! Ja do niedawna myślałam żeby nie pytać o płeć ale następnym razem jednak to zrobię, do takiego wniosku doszłam po rozmowie z mężem :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry