reklama
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
jaazosia
Początkująca w BB
O rety, ale fajniutki polarek!!
Ja nie mam jeszcze nic, chyba pora pomyśleć o zakupach... Jutro po wizycie może się wypuszczę :-)
Mam do Was dziewczyny pytanie dot. wózka.
Jeśli się powtarzam, to przepraszam, ale nie sposób przeczytać wszystkie posty w 1 dzień ;-)
Myślę nad kupnem wózka maxi cosi Mura 4. Macie może jakieś opinie na jego temat?
A może macie swój "ulubiony" wózek godny polecenia?
Ja mieszkam na wsi, gdzie miejsca sporo, nie muszę biegać po schodach, samochód mamy duży, chodzi mi o fajny, wygodny wózek, tylko że pojęcia nie mam czym kierować się przy wyborze.
Pomożecie?
Ja nie mam jeszcze nic, chyba pora pomyśleć o zakupach... Jutro po wizycie może się wypuszczę :-)
Mam do Was dziewczyny pytanie dot. wózka.
Jeśli się powtarzam, to przepraszam, ale nie sposób przeczytać wszystkie posty w 1 dzień ;-)
Myślę nad kupnem wózka maxi cosi Mura 4. Macie może jakieś opinie na jego temat?
A może macie swój "ulubiony" wózek godny polecenia?
Ja mieszkam na wsi, gdzie miejsca sporo, nie muszę biegać po schodach, samochód mamy duży, chodzi mi o fajny, wygodny wózek, tylko że pojęcia nie mam czym kierować się przy wyborze.
Pomożecie?
the_white_one
Zaangażowana w BB
Musa jeśli chodzi o sterylizator to zgadzam się z lori81
Sonka super polarek
Zumba ja zakładałam na body z krótkim rękawem pajacyka lub bluzkę z długim rękawem i do tego spodenki lub rajstopki. Nie martw się na pewno się przydadzą.
Sonka super polarek
Zumba ja zakładałam na body z krótkim rękawem pajacyka lub bluzkę z długim rękawem i do tego spodenki lub rajstopki. Nie martw się na pewno się przydadzą.
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Ostatnia edycja:
reklama
arthatee - pajacyki cudne, ale bluza jest rewelacyjna, gdzie kupiłaś, bo nie widzę na metce
W Smyku :-)
Podziel się: