reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

MALENA ciesze sie ze z mama oki :tak:
MADZIU MILEGO WIECZORA Z M :tak:
MARMA odpocznij sobie

Mnie cos glowa boli i hcyba dzis wczesniej sie poloze.
M juz w domu dostal troche kasy i fajne ubranko dla Oliwi i sliczny elegancki kocyk dla niej :tak:

reklama
Dziewczynki ja znikam juz dzisiaj bo obowiazki wzywaja kolacja, kapiel szykowanie ksiazek do szkoly i ciuszkow.Potem posiedze z mezem i nacieszymy sie soba bo jeszcze jutro i emigracja;-)

Moje bóle nic sie nie rozwijaja mysle ze to oberwanie albo nadwarezenie miesni :baffled: bo napewno nie skurcze:no:
Dobra uciekam do jutra papapapa
Kurcze tak sie czuje jakbym juz jutro jechala do szpitala i zegnala sie z wami.Wiecie co? to bedzie trudne bo naprawde jakosc czlowiek zyje tym BB i wami:tak: strasznie mi bedzie zle tam bez was ale smutki to jutro:tak:;-)
DOBRANOC
Wlasnie sie dowiedzialam GRATULUJE!!!!!!!!!ANETKO!!!!!!!!!!!!!!!!!CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kamien z serca normalnie

Ostatnia edycja:
Hej nieodzywałam sie cały dzien bo byłam u gina a potem zaszalałam na zakupach:-D:-D:-p:-p:-pa co!!!!! taka piękna pogoda:tak::tak::tak:
Niestety jestem nadal pozamykana:-(nieiwem kiedy urodze:-(mam juz skierowanie na patologie jesli tydzien po terminie nieurodze. Kurde M by sie przydał:-p:-p:-pSorki ze niena odpowiednim wątku:sorry2::sorry2::sorry2:dobra uciekam was poczytać.

Ojjj.. coś cichutko się nam zrobiło na BB :tak:, czyżby wszystkie mamy udały się już na porodówkę :-)(?). U mnie wieczór mija w miarę spokojnie.. Cały czas lecę na tabletkach przeciwbólowych i leżę.. Udało mi się dzisiaj porozmawiać z mamą.. Wg. niej powinnam jak najszybciej udać się do szpitala i olać jutrzejszą wizytę w przychodni.. Już sama nie wiem co robić.. :sorry2:. Może faktycznie mama ma racje.. :confused:.

minisia - Wiem, że pobyt w szpitalu to ciężka sprawa..,ale pomyśl o tym,że wychodząc z niego - będziesz już szczęśliwą mamą :tak:;-).

EWELA Czarna ma racje nosisz w brzuszku kolejnego uparciucha :-p
ANNA no cos dzis tu cicho Jak czesem nie nadazam za czytaniem tak dzis malo tego jest.Wiesz co skoro tam u Ciebie lepiej sie obchodza tzn bardziej fachowi sa w szpitalu to mama ma racje ze moze lepiej isc na te 2 czy 3 dni ale cie pozadnie zbadaja i bedziesz wiedziala co i jak.Ja tez ale wczesniej mialam dziwne bole i poszlam sama dobrowolnie do szpitala i zyje heheh

Moj M juz poszedl spac co do niego nie podobne Ja tez juz wam mowie DOBRANOC MAMUSKI :-D

reklama
Do góry