reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

A ja mam dzisiaj pyzy w sosie grzybowo śmietanowym:tak::-D

Po południu jedziemy do faceta, kótry robi meble na zamówienie. Chcemy zobaczyc ile weżmie za narożnik bo jakoś dobrać wymiarów nie możemy...albo są za małe albo za duże:baffled:

reklama
kak niezły obiadek a ja dzis zupka kalafiorowa kremik z grzankami a na drugie udziec z indyka w sosiku z warzywami i ziemniaczek choc pewnie drugie zje tylko maz bo ja nie mam ochoty na mieso :-)

oj kak nie zawsze mi sie chce gotowac dzis akurat mam wene ale tez jak mam mozliwosc to ine na łatwizne choc jak mnie najdzie na pierogi czy krokiety to zmuszam sie do roboty bo sklepowe mi nie smakuja :-) ale czesto kupuje pyzy czy tez jakis bogracz bo mam strasznego lenia :-)

Liluni a to zapraszam jest duze wiec bedzie i dla ciebie alebo maz jutro bedzie miał ten sam obiadek jak nie bede miała weny :-D

Ja mam ochote na frytki z sosem pieczarkowym ale nie wiem co do tego I nie wiem czy mama bedzie chciala taki obiad :baffled:No ale jak mama przyjdzie to pojdziemy do sklepu i zobaczymy
Dziewczyny wy macie dzis bardzo pyszne obiadki:tak:
Moj M dojechal do Katowic i jeszcze musi na nich czekac ciekawe jak dlugo i ciekawe ile kasy mu dadza:cool2:

Hej!!!!
Wybaczcie, że dopiero teraz jestem, ale odkąd Jula umie korzystać z neta, nie ma jak się dogrzebać do BB :-D
Byłam przed chwilą na USG, opis na odp. wątku.
Teraz to już naprawdę robię wszystko, żeby wzniecić poród... Z powodzeniem lub nie, urodzę jeszcze w tym miesiącu...:-D:-D:-D
Bardzo sie cieszę, bo przed chwilą widziałam buziaczka Mego Szkarabika!!!!! :-D:-D:-D
Trzymam kciuki za wszystkie Dwupaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry