reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Barmanko a mi sie wydaje ze Marcel cos przeczowal ze mama bedzie zdjecia robic i specjalnie sie zakryl chroniac swoj wizerunek :-D moze wstydzioch ???

reklama
Kasia1208 - jej ale Filipek ma duże oczka - piękne i jak sobie słodko śpi :-)
Mamstud - u nas to ostatnio co kupka to Oli ma brudne wszystko co ma na sobie, zmieniliśmy pampersy na 4, może będzie lepiej :-)
Kokoszka - ślicznotka, a włoski rewelacja :-)
Barmanko - mój też tak często zasypia :-D
Słonko - śliczna dziewczynka i jaka roześmiana :-)

A to moje skarby :-)
DSC03049.JPG
DSC03100.JPG
DSC03092.JPG

Kokoszko co ja mam Ci powiedzieć, Mania jest śliczna i już. Zazdroszczę, że nosicie spineczki, ja też już tak chcę! :-)

slonko ale Julcia to kawał kobitki! Bardzo ładna dziewuszka i taka radosna. Po zdjęciach jakoś nie widać, że z niej taki diabełek :-)

Barmanko o losie! Ależ widok! Zajrzałaś żeby sprawdzić czy żyje? :-)

marzeniak śliczna pierwsza fotka, masz pięknych syneczków.

Dziś byłam u pediatry i pytałam o to siedzenie Gaby - pozwoliła, byleby nie za długo :-)

kokoszka- no nie twoja mala jest rozbararajaca:) przecudny cukiereczek z niej:)

slonko- komplemenciara:) jeszcze mi zostalo 5 kg na plusie a zdjeciami mozna wiele ukryc i odpowiednimi ubraniami:) slicznie slodkie zdjecie jak maly trzyma butelke spiac,, a pozycje kota wow hehe

Załączniki

• P9050300.jpg
    P9050300.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 64
  • P9050301.jpg
    P9050301.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 64
  • P9050303.jpg
    P9050303.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 64
  • P9050302.jpg
    P9050302.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 66
  • P9050306.jpg
    P9050306.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 64
  • P9050307.jpg
    P9050307.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 60
  • P9050309.jpg
    P9050309.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 62
  • P9170313.jpg
    P9170313.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 58
  • cty1.jpg
    cty1.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 77
tikanis Kubusiek jest śliczny i ma duży zasób min :-)

A to moje Skarby w naszym Nowym Mieszkanku! :-)

Załączniki

• DSC00764.jpg
    DSC00764.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 95
  • DSC00763.jpg
    DSC00763.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC00783.jpg
    DSC00783.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 92
  • DSC00786.jpg
    DSC00786.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC00785.jpg
    DSC00785.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 88
mamstud
Ale wam tam faaaajnie :-) Najlepsze jest to zdjęcie samej Gaby na podłodze :tak: Całe królestwo jej :happy:

tikanis
Kubuś ma taaaakie spanielowate oczy. Każda baba mu wszystko wybaczy :-D A mama będzie pierwsza :-)

Ostatnia edycja:
No mamstud, CUUUUUUUUUUUDNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
I mam postulat do Ciebie i do Moniqsan, bo akurat zwrócilam uwagę - proszę używać funkcji samowyzwalacza, lub zaczepiać przechodniów (Moniqsan) i robić sobie zdjęcia w pełnym składzie rodzinkowym!!!:-):tak:

mam postulat do Ciebie i do Moniqsan, bo akurat zwrócilam uwagę - proszę używać funkcji samowyzwalacza, lub zaczepiać przechodniów (Moniqsan) i robić sobie zdjęcia w pełnym składzie rodzinkowym!!!:-):tak:

Że z mężem tak?
Ja czasami jakieś zdjęcie z mężem wstawię. Ale żeby tak razem, cała trójka, to fakt,
rzadko nam się zdarza pstryknąć. No bo tak - na samowyzwalacz trzeba mieć warunki (jakiś statyw, tudzież parkan i tym podobne) a obcym trochę się boimy dać aparat :sorry: Ale będziemy się starać

reklama
hahahaha mamstud, Gaba na tym zdjęciu wyglada jakby myślała "ups...przyłapali mnie". Mieszkania .zazdraszczam..ale tak pozytywnie . Gaba wygląda jak zarządca lokalu. Ps...choć nieumeblowane jeszcze to już piękne, ech mieć takie i wszystko byłoby super. Już nic nie byłoby mi potrzebne do szczęścia

Kokoszko, całuśnikiem po mamusi będzie
Mania...ja już nie wiem co mam pisać , wszystko sie powtarza. Ona jest po prostu śliczna . malutka księżniczka

Slonko, już się stęsniłam za Twoją papuśną Julcią, zdjęcia kota jednak rzadzą , ale ja z wózka bym go wywaliła , ale ja mam dużego psa i mierze zwierzaki nasza wygórowana miarą

Moniqsan...testu nie zrobiłam ...o a to ,że wyglądam kwitnąco...no cóż w końcu coś mi się w życiu udało . To powód do dumy

aga_k_m a wiesz ze coś w tym jest...może i mój M do modelowych nie nalezy ale przez to jego demoniczne spojrzenie mamy teraz Damianka ...(oczywiście prosze nie brać tego dosłownie )wpadłam na całego ,ale to była najlepsza wpadka w moim życiu

Barmanko hahaha padłam , super fotka. Swojego czasu Dami też tak spał i nagle mu się odwidziało. Teraz nie lubi nic na buzi, ech nie nadążysz a to to ledwo od ziemi odrosło

Marzeniak, fajowe chłopaki . Usmiech na ostatniej fotce rządzi

Tikanis Moniqsan ujęła to tak jakbym ja sama chciała to ując...pozwól ,ze się dołacze do jej zdania. ja mam jeszcze wyobrażenie jak Kubuś z tymi swoimi oczami śpiewa "love me tender..."
a ty...pięknaś

a to trochę mojego Skarbka

Załączniki

• Damianek 025.jpg
    Damianek 025.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 66
  • Damianek 020.jpg
    Damianek 020.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 72
  • Damianek 003.jpg
    Damianek 003.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 68