reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Mama Niki....Nicolka to śliczna dziewczynka...jakie ma duże niebieskie oczęta:tak: A czy na tej fotce z małą to Ty?? Chyba tak,nie?:-)

Owco....Wiktorek to ładny chłopczyk....nie widziałam wcześniejszych zdjęć,nie moge porównać jak dziewczyny:sorry: Przystojniacha:tak:

Teraz troszkę nas;-)
Na drugim zdjęciu Nadusia ze swoja koleżanką Nataszką.....na pewno znacie:tak:
A na trzecim z zaspaną mamusią:-D;-)

Załączniki

• 039.jpg
    039.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 77
  • 060.jpg
    060.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 93
  • 070.jpg
    070.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 89
  • 072.jpg
    072.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
reklama
RoXy wasza Jagódka jest przesłodka :tak:a te brazowe oczka śliczne!rosnie wam piekna królewna!
Moja droga ..Córeczka Roxy ma na imię Nadia...a Jagódka to moja synowa :-p;-)czyli córcia mojej forumowej siostry...vel Agi_k_m...to tak w nawiasie

Słodka ta Twoja Niki...jakie ma oczyska duże , wygląda jakby wiecznie zdziwiona była :-D, śliczna dziewczynka....

Ankzoc zdjęcia Majeczki rozbrajające, najbardziej lubię te z chrupkiem :tak:...rzęsami to będzie kiedyś zamiatać przed chłopakami...ojj niech Twój M już zasieki buduje ;-)
No i bardzo podobna do Ciebie...córcia mamusi :tak:

Roxy ależ Nadia jest słodka , a oczy ma po prostu nieziemskie
:tak:
kochana z Ty...nawet zaspana wyglądasz...fiu,fiu..chciałabym tak wyglądać
;-)

ja żadnych nowych zdjęc Damisia nie mam, jakos ostatnio nie mam weny by robić mu fotki,ale znalazłam coś co zapewne ucieszy miłośniczki uśmiechu mojego synka...tu jeszcze bezzębnego uśmiechu :sorry:

Załączniki

• Damianek 032_zmień nazwę.jpg
    Damianek 032_zmień nazwę.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 50
  • Damianek 029_zmień nazwę.jpg
    Damianek 029_zmień nazwę.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 52
  • Damianek 039_zmień nazwę.jpg
    Damianek 039_zmień nazwę.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 55
  • Damianek 042_zmień nazwę.jpg
    Damianek 042_zmień nazwę.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 46
  • Damianek 046_zmień nazwę.jpg
    Damianek 046_zmień nazwę.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 47
  • Damianek 048_zmień nazwę.jpg
    Damianek 048_zmień nazwę.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 52
  • Damianek 058_zmień nazwę.jpg
    Damianek 058_zmień nazwę.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 54
  • Damianek 064_zmień nazwę.jpg
    Damianek 064_zmień nazwę.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 64
  • Damianek 121_zmień nazwę.jpg
    Damianek 121_zmień nazwę.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 53
przepraszam drobna pomyłka:zawstydzona/y:jakos tak szybko z rozmachu wzieła mi się Jagda,a miała być Nadia:tak:oj ja rozczepana jestem:tak:dzieki Confi ,że mnie poprawiłaś:-)

Roxy - ale fajne foteczki:tak::-). No i widzę, że w końcu spotkałyście się z Marzenka - suuuper!!!
Nataszka ślicznie wygląda (wyciągła się bardzo). A gdzie wspólna foteczka - Mamusie&córeczki:eek::-D??
Naduśka wygląda na długaśną dziewuszkę no i te jej brązowe oczęta - cudna!!!

Damiśku - mój Ty Kochany Szkrabku - Bosski jesteś - wiesz o tym?? Na wszystkich foteczkach jesteś po prostu do schrupania!!! a przy 2,5 i 6 Twoja Teściowa się rozpłynęła....:-):-):-) No i widzę, że przeszedłeś na wielkogabarytowe flaszki - zuch chłopczyk:tak::-):-):-)

aga_k_m, barmanko,Roxy dziekuje serdecznie w imieniu Wicia, jesli chodzi o wloski to fakt dostal jeszcze bujniejszej fryzurki, juz ma za soba pierwsze ciecie grzywki choc podobno nie wolno przed rokiem :sorry: ale nie mam pojecia dlaczego, maly nic nie widzial siegala mu za nosek :szok::-D

Roxy31 sliczna masz coreczke, niewyspana tak :szok: to ja nie chcem ogladac zdjec jak jestes wyspana:-D

reklama
roxy, Nadia jest przecudna. oczęta jak węgielki :tak::-) ty też wyglądasz rewelacyjnie :tak::tak:

mama Niki, piękna fioletowa choineczka :tak:

confi, Damiś jak zwykle bossski :tak: piękne te foteczki z bliska, gdzie widac same jego oczka :tak::-) flaszkę ma niewąską :-D:laugh2:mały pijoczek

Do góry