reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Jolu-Tego mi brakowało naszych dwóch forumowych słoneczek:-D:-D:-D.
ja na nie patrze to gęba mi się sama śmieje.Fotka na sankach superowa(powiedz jak ty je na nich utrzymujesz-Filip zwiewa jak tylko go posadzę-nasz rekord to przejechane 20 m:eek:).Słodkie zdjecie z tatusiem.No i ty bardzo ładnie wyglądzasz

Dziekuje za komplemenciki.....:-)..a na saneczkach bylismy okolo godzinki....dziewczyny zaczelu usypiac...:-D...a jak je posadzilismy to siedzial i sie rozgladaly, wiec nie mialam takiego problemu jak Ty z Fifim...:tak:

Jolu - ostatnia fotka na widokówkę, plakat, bilboard!!! Cudne!!!
A Ty jak ładnie wyglądasz:tak::-):-):-)Normalnie jakbyś aniołki wychowywala... :tak::-)
Tatuśkowi też jest super w babskim gronie;-)

Nieeee ze fajne te zdjecie na sankach???:-):-):-):-)..tez mi sie podoba...:tak::tak:...Dziekuje slicznie za skomplementowanie mojej osoby.....:-), ale Agus ja tam makijaz mialam i zdjecie robione z daleka wiec sama rozumiesz .....:sorry::-D:-D:-D

I ja się uśmiałam:-DI dla mnie dziewczynki są obie piękne i jednakowe:sorry: jak byś dała zdjęcia jednej to bym nawet nie zauważyła:eek:

Noooo.. cos Ty Kasiu ....nadal nie mozesz rozroznic dziewczyn???? :-D
Buziak dla Ciebie...:-):-):-)

dokładnie, mam tak samo :zawstydzona/y::tak::-D:-D

joluś zdjęcia śliczne, super się prezentujecie, tak rodzinnie :tak: fotka na saneczkach pierwsza klasa :tak: dziadkowie mieli super pomysł z zakupem tego sprzętu :tak:

Nieee no i nastepna ktora nie rozroznia moich tak innych kobitek....:-D, ale wybaczam....:tak::tak:
A z saneczkami dziadkowie trafili ..masz racje szkoda tylko ze przez te mrozy na saneczkach bylismy tylko raz :sorry:...no ale mam nadzieje ze w nastepna zime sobie odbijemy...:-)

jola- no cudne te twoje dziewczynki i zawsze tak cudnie ubrane:) zdjecie na saneczkach cudne:))

Jolu dziewczynki sama słodycz tylko schrupać

Tikanis, Kasica.....dziekuje slicznie....:-)

Jolu....oj brakowało tu Twoich dziewczynek....cudne są i jak zawsze bardzo eleganckie:tak:
Jesteście super rodzinką...takie ciepełko bije z tych zdjęć:tak::-)

O jak mi milo ze tak napisalas.....:-)

jola466- zdjęcia dziewczynek, jak zwykle cudowne, ale na saneczkach to poprostu rewelacja!!!! a 2 cześci 2 spiące księzniczki- słodkości. Joluś a ty...... brak słów.... ślicznie wyglądasz, a na pewno nigdy bym nie powiedziała,że nosiłaś w brzuszku te 2 dziewuszki :tak:

Ankzoc....no az sie zarumienilam.....wielki buuuziolek...:tak:

Jolu - druga częśc fotek, równie piękna jak ta pierwsza.
Uwielbiam fotki całego kompletu (można szukać podobieństw Dziewczynek w Rodzicach:tak:;-)).
No i przyznaję się do nałogu - zawsze patrzę na buciki Dziewczynek :sorry:, bo za każdym razem mają coś innego, a każda para jest cudna:tak::-):-):-).
Fotka z ciasteczkiem extra, ale jeszcze fajniejsza jest ta z zadartą nóżką, no i "śpiochy" (Boże - jakież słodkie są Dzieciaczki jak śpią- prawda?):tak::-):-):-)

Aga..ja tez uwielbiam spiace maluchy....czesto pstrykam zdjatka jak spia....masz racje ......tak slodko wtedy wygladaja....:tak::tak:
Fajnie ze podobaja Ci sie butki dziewczynek....

Jola twoje dziewczynki to takie dwa skarby naszego forum śliczne i jakie strojnisie
:tak:

:-):-):-):-):-):-):-)

kasica, bombowe zdjęcia :-D:-D to drugie zatytułowałbym "Egzorcyzmy Roxanki" :rofl2::rofl2:
wow, jak ona sztywno (znaczy sie prosto ;-)) stoi przy pchaczu :szok::szok: mój to kołyszę się na wszystkie strony świata :-D najlepiej mu się stoi przy ławie ;-)

a dawno nas nie było.......... to się powklejamy :-D:-D:-D

Załączniki

• P2170138.jpg
    P2170138.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 68
  • P2170181.jpg
    P2170181.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 68
  • P2180219.jpg
    P2180219.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 64
  • PICT1765.jpg
    PICT1765.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 57
  • PICT1902.jpg
    PICT1902.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 60
  • PICT1975.jpg
    PICT1975.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 67
  • PICT2056.jpg
    PICT2056.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 59
  • PICT2088.jpg
    PICT2088.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 64
Kasica....Roksanka jest przecudna,nawet jak płacze,słodziak jeden:tak: Ochhh na temat włosków to już nic nie napisze....to z zazdrości:zawstydzona/y:;-):-)

Ankzoc.....Majeczka jest śliczna,zdjęcie z chrupkiem jest extra...już je gdzieś widziałam:-D;-) I widze że spineczka we włoskach...ja też tak chce,mój mały łysolek to chyba w wieku 2 latek spineczki będzie nosiła:tak:

ankzoc, nooo dawno Cię tu nie było :tak::eek: fajnie że dałaś nowe foteczki bo niebawem byśmy zapomniały jak Majeczka wygląda :-p
jakie ona ma oczyska :szok:
ostatnie zdjęcie zasługuje na duży plakat na ścianę - Piękne bez dwóch zdań!! te oczka, te rzęsy :szok::szok::-) też ma długaśne rzęsiczki jak mój Marcelitko
;-):happy:

ohhhhhhhh dziekuję dziewczynki, aż miło się na serduchu robi jak się czyta takie słodkości o swoim dziecku :happy::happy::happy::happy::happy: co do oczu to faktycznie ma wielkie i te rzęsy długaśne aż jej zazdroszczę, chociaż wszyscy mówią, że to po mnie :sorry:

Ankzoc...Majunia jest suuuper....ostatnia fotka ze spineczka we wloskach jest urocza:tak::tak::tak:....no i rzeczywiscie ma piekne oczka i dlugie rzeski..:-)
Oj..bedzie uwodzic plec przeciwna jak nic....:-D:-D:tak::tak:

reklama
Aniu, jaka Maja do ciebie podobna!!!! śliczna!!

Jolu, brakowało mi dziewczynek i Ciebie. A wogóle to jak patrzę na twoje zdjęcia to ci zazdroszczę....

Do góry