reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Ankzoc-No nareszcie zdjęcia mojej ślicznej synowej:-);-). Z pchaczkiem super sobie radzi, zdjatko z chrupkiem znajome;-),ale to ze spineczka mnie zauroczyło-cudna niunia.Cmok,cmok(wiadomo od kogo:-D:-D:-D)

reklama
jpg.gif
dziewczynki słodkie te wasze małe skarbeńki!!!można godzinami na nie patrzeć!no i ja postanowiłam cośik wklejić -wkońcu niewidziałyście mojej Niki

:-D
jpg.gif
no i jeszcze następne:-)pierwszy raz wklejam fotki więc na raty:-)

jpg.gif
jpg.gif
na jedenej fotce Niki jest ze swoim młodszym chłopakiem:) mam nadzieje,że niemacie mi zazłe że dałam tak jedne za drugimi

Załączniki

• butla.jpg
    butla.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 69
  • IMGP4527moja dama.jpg
    IMGP4527moja dama.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 67
  • IMGP4772kozy.jpg
    IMGP4772kozy.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 72
  • IMGP4796psoty.jpg
    IMGP4796psoty.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 65
  • IMGP4799buju.jpg
    IMGP4799buju.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamo Niki, za jednym zamachem możesz dotać maxymalnie 10 zdjęć :tak::tak:
no i w tym ostatnim poście nie widzę żadnych fotek :no::-(
twoja córeczka jest prześliczna :tak::tak: taka blondyneczka o niebieskich włosach :-) i też ma długie rzęsiczki - jak dobrze widzę;-)
a za robienie "wydyganej" minki powinna dostać jakąś Nagrodę :-D:-D rewelacja :laugh2:

jpg.gif
jpg.gif
dzięki barmanka;)minki to czasem robi takie ,ze z M wymiekamy poprostu ,no i widzisz jak się motam wstawiłam znów te dwa ostatnie zdięcia i niewiem czy coś tym razem mi wyszło?!oj tak to jest jak się wprawy niema
jpg.gif
jpg.gif

Ostatnia edycja:
Ślicznoście te wasze dzieciaczkli
Aniu miodzio jest the best prześliczna z niej będzie dziewczynka ja mam słabość do niebieskich oczu a coś czuje że tu takie będą
Mama_niki Niki też bardzo ładniutka taka wesoła i super siedzi na tym krzesełku rewelka

Przepiekne sa te Wasze dzieciaczki, postanowilam dodac na razie choc jedna aktualna fotke Wicia :)

Załączniki

• P1210111.jpg
    P1210111.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 63
mamo Niki, za jednym zamachem możesz dotać maxymalnie 10 zdjęć :tak::tak:
no i w tym ostatnim poście nie widzę żadnych fotek :no::-(
twoja córeczka jest prześliczna :tak::tak: taka blondyneczka o niebieskich włosach :-) i też ma długie rzęsiczki - jak dobrze widzę;-)
a za robienie "wydyganej" minki powinna dostać jakąś Nagrodę :-D:-D rewelacja :laugh2:

Barmanko - chyba o niebieskich oczkach?? :-D:-D:-D

mamo Niki - no cudna ta Twoja Nikuśka. Pyzka jak moja ;-):tak:- i to chuligańskie spojrzenie (iskierki w oczkach)... Bosska!!!
A "wydygana" minka rzeczywiście jest the best :tak::-):-):-)

Owca - wowww - ależ Ci się Synek zmienił. Taki dojrzały się zrobił, no i włoski dłuższe, gęściejsze... Buziak od Ciotki Agi :*

reklama
Do góry