reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

mama Niki....fajna ta Twoja niunia...ma takie wielkie niebieskie oczyska.....i prawie na kazdej foci takie zdziwione....:-):-):-):-)
No i widze ze ma taka sama princeske jak mialy moje dziewczyny....:tak::tak::tak::tak:

Roxy....alez Nadunia ma czarne oczka...i taka ciemna karnacje ale nie ma co sie dziwic bo urode odziedziczyla po mamie....:-):-)..Podobna bardzo do Ciebie....Piekna z ciebie kobieta...:tak:..te wspolne zdjecie urocze....:tak::tak:

Confi....aaaaach ten pomaranczowy nosek....powtorze sie tu poraz kolejny ze masz malego przystojniaczka w domu.....:tak::tak::tak::tak:

No i troszke moich dziewczyn........:-):-)

Załączniki

• DSC03638.jpg
    DSC03638.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC03648.jpg
    DSC03648.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC03668.jpg
    DSC03668.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC03692.jpg
    DSC03692.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC03700.jpg
    DSC03700.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC03733.jpg
    DSC03733.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC03764.jpg
    DSC03764.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC03755.jpg
    DSC03755.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC03774.jpg
    DSC03774.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 70
  • DSC03799.jpg
    DSC03799.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
reklama
dziekuję dziewczyny za miłe slowa :-):-):-):-)

mama Niki- super ta twója cór cia, widać, że lubi być fotografowana, na każdym zdjęciu patrzy prosto w aparat ;-). Wow a co to za super pojazd z Kubusiem puchatkiem???

owca121- śliczny chłopczyk

roxy- ale ma cudnowe oczka Nadusia, takie węgielki ehhhh :-):-):-), zdjęcie z Nataszką super :-), no i sliczna mamusia :-p, wiesz co ja bym nie powiedział, ze wyglądasz na zaspaną :no:

confi- tak bedzie kręcic tymi oczami, mój m sie smieje, że sam nie będzie mógł sie oprzeć jak przyjdzie zatrzepocze rzęsami, zrobi słodką minke i powie tatuś a kupisz mi to........ :-D:-D Damianek jak zwylke cudowny i tez ma piekne oczka zd nr 2 i ostatnie cudowne

jola466- uwielbiam zdjęcia twoich księżniczek, w szczególności jak są 2 np jak na zdjęciu nr 1 wygladają jak w odbiciu lustrzanym extra:-):-) i zdjęcie z butelkami super

Mamo Niki-Niki słodziutka.Ładne ma oczka.
Owco-No z Wiktorka robi się dorosły mężczyzna.Ma śliczną okrągłą buźkę.
Roxy-Ślicznotka ci rośnie .Zresztą nie dziwne, to dziedziczne co widac na zdj 3:-).Zdjęcie z Nataszą tez fajne(a tak swoja droga babole nie dały znać ,że sie spotykają:no:)
Confi-Damiś zwyczajowo- rewelka.Zwłaszcza fotka z butlą;-)
Jola-Panny ksero świetne.Uśmiałam sie ze zdjęcia ,na którym panienki piją z kubeczków.Zdradza wojowniczą nature jede z dziewczynek(przepraszam ja nadal ich nie rozróżniam:zawstydzona/y:).
No i ujeżdżanie taty=świetna zabawa:-D:-D:-D.
A tu obiecane zdjęcie Paulinki i nasz wczorajszy spontan czyli wyprawa na Słowację:

Załączniki

• DSC00123 [MiniFoto].jpg
    DSC00123 [MiniFoto].jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 75
  • IMG_0172 [MiniFoto].jpg
    IMG_0172 [MiniFoto].jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_0179 [MiniFoto].jpg
    IMG_0179 [MiniFoto].jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_0180 [MiniFoto].jpg
    IMG_0180 [MiniFoto].jpg
    25 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_0181 [MiniFoto].jpg
    IMG_0181 [MiniFoto].jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_0216 [MiniFoto].jpg
    IMG_0216 [MiniFoto].jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 85
  • IMG_0199 [MiniFoto].jpg
    IMG_0199 [MiniFoto].jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 73
Mamo Niki alez Twoja coreczka ma swietne oczka, az sie buzia usmiecha jak sie na nia patrzy :-)

Confi ach te minki Damiana ;-) sa poprostu czadowe :-)

Jola siostrzyczki ja zawsze przecudne, dla mnie tez sa takie same ;-)
mamamatysia widze ze swietnie ze bawiliscie, a maly jaki zadowolony zdjecie nr 4 jest super, rozkoszny chlopczyk
A to troszke nas ;-)

Załączniki

• P1210113.jpg
    P1210113.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 81
  • P1210104.jpg
    P1210104.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 79
  • P1210119.jpg
    P1210119.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 81
  • P1230140.jpg
    P1230140.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 94
  • P1260162.jpg
    P1260162.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 82
  • P1300228.jpg
    P1300228.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 84
  • P3290066.jpg
    P3290066.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
Roxy - ale fajne foteczki:tak::-). No i widzę, że w końcu spotkałyście się z Marzenka - suuuper!!!
Nataszka ślicznie wygląda (wyciągła się bardzo). A gdzie wspólna foteczka - Mamusie&córeczki:eek::-D??
Dziękuje bardzo:-) W końcu udało nam się spotkać i było baaardzo sympatycznie:tak:
Co do wspólnego zdjęcia to niestety tak wyszło że nie mamy:-( tylko dzieciaczki:tak:
Roxy[/B]-Ślicznotka ci rośnie .Zresztą nie dziwne, to dziedziczne co widac na zdj 3:-).Zdjęcie z Nataszą tez fajne(a tak swoja droga babole nie dały znać ,że sie spotykają:no:)
Dzięki:-)
Mmatysiu....to nie tak,my spotkałyśmy się wtedy kiedy Ty kochana nie mogłaś ze wzgledu na chorobę synka:-( Gdyby było inaczej byłybyśmy w trójeczkę:tak: Ale to nic straconego,na pewno nadrobimy:tak:

Dziękuje Wam dziewczyny za miłe słowa pod naszym adresem....jesteście kochane,muuuuaaa:tak::-)

Confi.....Damiś jest nieziemski:tak: a ten pomarańczowy nosek....superowy:tak::-)

Jolu....dziewczynki to śliczności....ale to wiesz:tak::-)
Minka na 8 fotce jest świetna:tak::-)

Mmatysiu....ale Ci zazdroszcze tych spontanicznych wypadów:tak:;-) Śliczne zdjęcia....woooww:tak:
Czy wyście się kąpali pod gołym niebem:confused::confused::szok:;-) widoki cudne....ale Fifi najfajniejszy,jejku duży z Niego chłopczyk,słodziak:tak::-)

Owco....Wiktorek też jest dużym chłopczykiem:tak: bardzo ładny kawaler Ci rośnie....:tak::-)

Roxy, no jest mój ulubiony Szogunek (vel Nadia):-D:-D. Sliczna jest i taka podobna do Ciebie A ty kobieto wyglądasz SUPER!!!!!!!!:szok::szok: pokazuj się częściej!!!!!:tak::tak:

Joluś, jakie one są rozkoszne!! też uwielbiam te zdjęcia gdzie są razem. No i zdjęcie gdzie razem "napadają" na tatę jest super!!!!:-D:-D:-D
A zadroszczę....hm...no jakiejś takiej sielskości, rodzinności i ciepła bijącego z twoich zdjęć.:sorry::sorry::sorry:

Confi, Damiś jak zawsze superaśny.:-):-)

mmatysia, jakie super zdjęcia:-):-):-). Wy to faktycznie podróżnicy jesteście.:-):-):-)

Ostatnia edycja:
no to teraz ja pokomplementuję:

Ankzoc - przepraszam, że Was "przeoczyłam" z wczorajszymi komentami - wstyd mi...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Majeczka jest prześliczną dziewczynką :tak::-)- a foteczki ze smokiem i ze spineczką nadają się do jakiegoś konkursu :-):-):-)- przecudnie na nich wygląda... No i te oczka - śliczności

Jolu - a ja tym razem napisze jedno "ŁOBUZIARY"!!! Normalnie uśmiałam się z tej sesji i ich minek - są bosskie!!!:-D:-D:-D (widzę, że tatuś też "wymiękał" :-D)

Mmatysia - wowwww - ale Wam suuuper!!! Minki Fiśka są po prostu the best!!!

Owco - no nareszcie nam się pokazałaś - bardzo sympatyczna z Ciebie kobitka. A Wiciu na ostatniej fotce po prostu mnie zaczarował:tak::-). No i te wielkie oczęta - przystojniak:tak::tak::tak:

Roxy, no jest mój ulubiony Szogunek (vel Nadia):-D:-D. Sliczna jest i taka podobna do Ciebie A ty kobieto wyglądasz SUPER!!!!!!!!:szok::szok: pokazuj się częściej!!!!!:tak::tak:
Dziękuje bardzo słońce że napisałaś że Nadina jest do mnie podobna....wszyscy twierdzą inaczej:-:)-:)-(
Miło mi się bardzo zrobiło,muaaa,muaaaa,muaaaa:-):-):-)

reklama
Do góry