reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

mama Niki....fajna ta Twoja niunia...ma takie wielkie niebieskie oczyska.....i prawie na kazdej foci takie zdziwione....:-):-):-):-)
No i widze ze ma taka sama princeske jak mialy moje dziewczyny....:tak::tak::tak::tak:

Roxy....alez Nadunia ma czarne oczka...i taka ciemna karnacje ale nie ma co sie dziwic bo urode odziedziczyla po mamie....:-):-)..Podobna bardzo do Ciebie....Piekna z ciebie kobieta...:tak:..te wspolne zdjecie urocze....:tak::tak:

Confi....aaaaach ten pomaranczowy nosek....powtorze sie tu poraz kolejny ze masz malego przystojniaczka w domu.....:tak::tak::tak::tak:

No i troszke moich dziewczyn........:-):-)

Załączniki

• DSC03638.jpg
    DSC03638.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC03648.jpg
    DSC03648.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC03668.jpg
    DSC03668.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC03692.jpg
    DSC03692.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC03700.jpg
    DSC03700.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC03733.jpg
    DSC03733.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC03764.jpg
    DSC03764.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC03755.jpg
    DSC03755.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC03774.jpg
    DSC03774.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC03799.jpg
    DSC03799.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
reklama
dziekuję dziewczyny za miłe slowa :-):-):-):-)

mama Niki- super ta twója cór cia, widać, że lubi być fotografowana, na każdym zdjęciu patrzy prosto w aparat ;-). Wow a co to za super pojazd z Kubusiem puchatkiem???

owca121- śliczny chłopczyk

roxy- ale ma cudnowe oczka Nadusia, takie węgielki ehhhh :-):-):-), zdjęcie z Nataszką super :-), no i sliczna mamusia :-p, wiesz co ja bym nie powiedział, ze wyglądasz na zaspaną :no:

confi- tak bedzie kręcic tymi oczami, mój m sie smieje, że sam nie będzie mógł sie oprzeć jak przyjdzie zatrzepocze rzęsami, zrobi słodką minke i powie tatuś a kupisz mi to........ :-D:-D Damianek jak zwylke cudowny i tez ma piekne oczka zd nr 2 i ostatnie cudowne

jola466- uwielbiam zdjęcia twoich księżniczek, w szczególności jak są 2 np jak na zdjęciu nr 1 wygladają jak w odbiciu lustrzanym extra:-):-) i zdjęcie z butelkami super

Mamo Niki-Niki słodziutka.Ładne ma oczka.
Owco-No z Wiktorka robi się dorosły mężczyzna.Ma śliczną okrągłą buźkę.
Roxy-Ślicznotka ci rośnie .Zresztą nie dziwne, to dziedziczne co widac na zdj 3:-).Zdjęcie z Nataszą tez fajne(a tak swoja droga babole nie dały znać ,że sie spotykają:no:)
Confi-Damiś zwyczajowo- rewelka.Zwłaszcza fotka z butlą;-)
Jola-Panny ksero świetne.Uśmiałam sie ze zdjęcia ,na którym panienki piją z kubeczków.Zdradza wojowniczą nature jede z dziewczynek(przepraszam ja nadal ich nie rozróżniam:zawstydzona/y:).
No i ujeżdżanie taty=świetna zabawa:-D:-D:-D.
A tu obiecane zdjęcie Paulinki i nasz wczorajszy spontan czyli wyprawa na Słowację:

Załączniki

• DSC00123 [MiniFoto].jpg
    DSC00123 [MiniFoto].jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_0172 [MiniFoto].jpg
    IMG_0172 [MiniFoto].jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_0179 [MiniFoto].jpg
    IMG_0179 [MiniFoto].jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_0180 [MiniFoto].jpg
    IMG_0180 [MiniFoto].jpg
    25 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_0181 [MiniFoto].jpg
    IMG_0181 [MiniFoto].jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_0216 [MiniFoto].jpg
    IMG_0216 [MiniFoto].jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_0199 [MiniFoto].jpg
    IMG_0199 [MiniFoto].jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 69
Mamo Niki alez Twoja coreczka ma swietne oczka, az sie buzia usmiecha jak sie na nia patrzy :-)

Confi ach te minki Damiana ;-) sa poprostu czadowe :-)

Jola siostrzyczki ja zawsze przecudne, dla mnie tez sa takie same ;-)
mamamatysia widze ze swietnie ze bawiliscie, a maly jaki zadowolony zdjecie nr 4 jest super, rozkoszny chlopczyk
A to troszke nas ;-)

Załączniki

• P1210113.jpg
    P1210113.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 74
  • P1210104.jpg
    P1210104.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 76
  • P1210119.jpg
    P1210119.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 75
  • P1230140.jpg
    P1230140.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 88
  • P1260162.jpg
    P1260162.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 75
  • P1300228.jpg
    P1300228.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 80
  • P3290066.jpg
    P3290066.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
Roxy - ale fajne foteczki:tak::-). No i widzę, że w końcu spotkałyście się z Marzenka - suuuper!!!
Nataszka ślicznie wygląda (wyciągła się bardzo). A gdzie wspólna foteczka - Mamusie&córeczki:eek::-D??
Dziękuje bardzo:-) W końcu udało nam się spotkać i było baaardzo sympatycznie:tak:
Co do wspólnego zdjęcia to niestety tak wyszło że nie mamy:-( tylko dzieciaczki:tak:
Roxy[/B]-Ślicznotka ci rośnie .Zresztą nie dziwne, to dziedziczne co widac na zdj 3:-).Zdjęcie z Nataszą tez fajne(a tak swoja droga babole nie dały znać ,że sie spotykają:no:)
Dzięki:-)
Mmatysiu....to nie tak,my spotkałyśmy się wtedy kiedy Ty kochana nie mogłaś ze wzgledu na chorobę synka:-( Gdyby było inaczej byłybyśmy w trójeczkę:tak: Ale to nic straconego,na pewno nadrobimy:tak:

Dziękuje Wam dziewczyny za miłe słowa pod naszym adresem....jesteście kochane,muuuuaaa:tak::-)

Confi.....Damiś jest nieziemski:tak: a ten pomarańczowy nosek....superowy:tak::-)

Jolu....dziewczynki to śliczności....ale to wiesz:tak::-)
Minka na 8 fotce jest świetna:tak::-)

Mmatysiu....ale Ci zazdroszcze tych spontanicznych wypadów:tak:;-) Śliczne zdjęcia....woooww:tak:
Czy wyście się kąpali pod gołym niebem:confused::confused::szok:;-) widoki cudne....ale Fifi najfajniejszy,jejku duży z Niego chłopczyk,słodziak:tak::-)

Owco....Wiktorek też jest dużym chłopczykiem:tak: bardzo ładny kawaler Ci rośnie....:tak::-)

Roxy, no jest mój ulubiony Szogunek (vel Nadia):-D:-D. Sliczna jest i taka podobna do Ciebie A ty kobieto wyglądasz SUPER!!!!!!!!:szok::szok: pokazuj się częściej!!!!!:tak::tak:

Joluś, jakie one są rozkoszne!! też uwielbiam te zdjęcia gdzie są razem. No i zdjęcie gdzie razem "napadają" na tatę jest super!!!!:-D:-D:-D
A zadroszczę....hm...no jakiejś takiej sielskości, rodzinności i ciepła bijącego z twoich zdjęć.:sorry::sorry::sorry:

Confi, Damiś jak zawsze superaśny.:-):-)

mmatysia, jakie super zdjęcia:-):-):-). Wy to faktycznie podróżnicy jesteście.:-):-):-)

Ostatnia edycja:
no to teraz ja pokomplementuję:

Ankzoc - przepraszam, że Was "przeoczyłam" z wczorajszymi komentami - wstyd mi...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Majeczka jest prześliczną dziewczynką :tak::-)- a foteczki ze smokiem i ze spineczką nadają się do jakiegoś konkursu :-):-):-)- przecudnie na nich wygląda... No i te oczka - śliczności

Jolu - a ja tym razem napisze jedno "ŁOBUZIARY"!!! Normalnie uśmiałam się z tej sesji i ich minek - są bosskie!!!:-D:-D:-D (widzę, że tatuś też "wymiękał" :-D)

Mmatysia - wowwww - ale Wam suuuper!!! Minki Fiśka są po prostu the best!!!

Owco - no nareszcie nam się pokazałaś - bardzo sympatyczna z Ciebie kobitka. A Wiciu na ostatniej fotce po prostu mnie zaczarował:tak::-). No i te wielkie oczęta - przystojniak:tak::tak::tak:

Roxy, no jest mój ulubiony Szogunek (vel Nadia):-D:-D. Sliczna jest i taka podobna do Ciebie A ty kobieto wyglądasz SUPER!!!!!!!!:szok::szok: pokazuj się częściej!!!!!:tak::tak:
Dziękuje bardzo słońce że napisałaś że Nadina jest do mnie podobna....wszyscy twierdzą inaczej:-:)-:)-(
Miło mi się bardzo zrobiło,muaaa,muaaaa,muaaaa:-):-):-)

reklama
Do góry