reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
autentyk! ja wiem, jak to brzmi, ale zaczeło sie od bardzo poważnych badań historycznych dotyczących pozycji kobiet na dworach w XIII wiecznej Polsce... potem, z żartów o Kazimierzu Wielkim, który mając 4 żony musiał mieć 4 teściowe i od głupich żartów skończyło się powazną pracą magisterską... znaczy się, poważną:confused: brzmi śmiesznie, ale mam z nią wiele problemów...

Witajcie kochane,
nie odzywałam się dzisiaj cały dzień, bo nie miałam nawet kiedy zasiąść do neta. Co prawda dzień jak co dzień, czyli leniwie, ale większość z niego spędziłam w poradni, więc same widzicie...
Jak widać, nadal w dwupaku:tak: Byłam dzisiaj u gina, tak jak planowałam. Powiedziałam Mu co mi doskwiera itp. Zbadał obowiązkowo na fotelu i wszystko bez zmian. Nadal mam rozwarcie na 2 i szyjka ma 1cm. A że miewam skurcze, to nawet dobrze, choc nie ma się co bawic w szpitale przy skurczach krótkotrwałych. Bo jak się wydłużą do pół godziny i dalej to już mam jechać do szpitala, jeśli oczywiscie też bedą częste. Puki co nie ma co się w szpitale bawić, bo tylko niepotrzebnie będę lezec i się denerwować, a po co? Mówił, ze jak juz się zacznie coś dziać, to dobrze.
Stan zapalny mam nadal i mimo iż walczę z tym, to dziadostwo nie chce się wyleczyć :)angry:). Stwierdził, ze hormony też mają na to wpływ. Mozliwe.
Tak więc teraz wszystko zależy od mojego Dzidzia, kiedy zechce przyjść na świat:tak: Może to być kwestia dni, a równie dobrze, moze to być w terminie, lub po... Choć po ostatnim usg w szpitalu, to termin sie skrócił o jakies 10 dni... więc tylko czekać...
Choc to najgorsze w tej ciąży jest... czekanie;-)
Teraz zmykam na (jak to mój T mówi) W jak warzywko. Może zajrzę później...
Buziaczki;-)

Dziewczyny właśnie dostałam fantastyczną wiadomość

Iwona100na urodziła dziś synka Michasia, waga 3570, 54cm, 10 punktów

Gratulacje Iwonka !!!!!!

reklama
Do góry