A
aga4444
Gość
Aga nie znam osoby , która nie lubiłaby dorsza. Jemy w domu śledzie , flądry i łososia. Żadne pangi itp.Za słodkowodnymi rybami zupełnie nie przepadam .
Marta a przepis byś mi dała?? ja pangi nie cierpię...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga nie znam osoby , która nie lubiłaby dorsza. Jemy w domu śledzie , flądry i łososia. Żadne pangi itp.Za słodkowodnymi rybami zupełnie nie przepadam .
ja zawsze robie z wrzatkiem, wg tego przepisu:Martolinka - fajny przepis, ja jutro gotuję barszcz, nie mam tylko grzybków suszonych, może być bez?
Dziewczyny jak robicie ciasto na pierogi? Bo ja zawsze robiłam mąkę i zimną wodę + oczywiście szczypta soli, ale wczoraj znalazłam przepis na mąkę i gorącą, niemal wrzącą wodę.