reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Cześc laski!
ja tylko na chwilkę. Cały dzien spędziłam na studiach:crazy: mam strasznego lenia i jestem padnięta. spadam poleżeć i oglądnąć film .

Women a to mleko NA?N HA można kupić tylk ow klsepach normalnie czy jest może ono na receptę za połowe ceny tak jak np Bebilon Pepti??
Bo niewiem czy my nie przjedziemy na mleko NAN HA bo młody chyba dostaje spowrotem te plamki na łokiach

Tylko w sklepach nie ma na nie zniżki ani na to sensitive niestety

Co do tego mleka NaN HA to on jest Hipoalergiczny czyli zapobiega alergii ale nie stosuje sie go w przypadku kiedy ta alergia już występuje. Tu cytat z opakowania tego mleka " nie stosować w przypadku stwierdzonej alergii na białko mleka krowiego
nie stosować przy nietolerancji laktozy"
więc przy skazie odpada.

A teraz z innej beczki co myślicie o firmie Tommee Tippee bo zamierzam kupić z tej firmy butelkę smoczek uspokajający od 6 m (ten o kształcie sutka) podgrzewacz i gryzak dziąsełko. Czy któraś z mam ma doświadczenie z ta firma ??

Co do mleka to maly wlasnie mial je w taki sposob przepisane wiec ja juz nie wiem,co do firmy TT to ja ją lubie,znaczy sie moj syn,smoczki tylko z TT,butelki tez sa fajne,gryzak tez super lyzeczki takie sobie,laktator nie wiem,podgrzewacz tez nie wiem,nie uzywam juz.

Maly ma nadal lekka gorączke zaraz bede miarzyla przed snem,nic narazie nie podałam tylko viburkol zeby dobrze spał,bo ja musze sie wyspac na jutro.

Dziekuje wam za pomoc w sprawie gorączki

Trzymajcie jutro o 9.00 za mnie kciuki.
Dobrej nocy:-)

reklama
DZIEN DOBERY:-D:-D:-D

Women mam nadzieje ze nocka minela spokojnie no i trzymam kciuki za dzisiaj mam nadzieje ze wszystko pojdzie dobrze po Twojej mysli:tak:

Co do firmy TT to jestem z niej zadowolona:tak:

U mnie dzisiaj sliczna pogoda z malym duzo czasu chyba dzisiaj spedze:tak:muszezalozyc spacerowke spowrotem.

Dzień dobry

Nocka troszkę lepsza ( posmarowałam Kacperkowi dziąsełka żelem na ząbkowanie) budził sie tylko 3 razy :tak: tylko to mógł być zbieg okoliczności no ale zobaczymy jutro. AAA zapomniałam napisać że wczoraj o 13 podałam Kacperkowi około 70 ml mleka NAN 2 (miałam akurat próbkę która nam niedawno Nestle przysłało) Kacper zajadał sie jak szalony z uśmiechem na twarzy. Zobaczymy czy coś mu wyjdzie na policzki.
Dzis dostanie jabłuszko z marchewka w słoiczku (wcześniej dostawał skrobane jabłko - marchewki jeszcze nigdy nie jadł ) i jeszcze kupiłam słoiczek jabłko marchewka winogron ale z tym poczekam bo troszkę sie boje tego winogronu.

Zapowiada sie że będzie piękna pogoda już ślicznie świeci słońce :tak::rofl2:. Ciekawe ile będzie stopni oby duzoooo.

Wstawiłam ręczniczki do prania a teraz chyba czas coś przekąsić

Dzień dobry

Nocka troszkę lepsza ( posmarowałam Kacperkowi dziąsełka żelem na ząbkowanie) budził sie tylko 3 razy :tak: tylko to mógł być zbieg okoliczności no ale zobaczymy jutro. AAA zapomniałam napisać że wczoraj o 13 podałam Kacperkowi około 70 ml mleka NAN 2 (miałam akurat próbkę która nam niedawno Nestle przysłało) Kacper zajadał sie jak szalony z uśmiechem na twarzy. Zobaczymy czy coś mu wyjdzie na policzki.
Dzis dostanie jabłuszko z marchewka w słoiczku (wcześniej dostawał skrobane jabłko - marchewki jeszcze nigdy nie jadł ) i jeszcze kupiłam słoiczek jabłko marchewka winogron ale z tym poczekam bo troszkę sie boje tego winogronu.

Zapowiada sie że będzie piękna pogoda już ślicznie świeci słońce :tak::rofl2:. Ciekawe ile będzie stopni oby duzoooo.

Wstawiłam ręczniczki do prania a teraz chyba czas coś przekąsić

Pusia ciesze sie bardzo ze nocka byla lepsza no i mam nadzieje ze nie jest to zbieg okolicznosci- ze dziaselka ktore posmarowalas i mleko to bylo przyczyna tak nieudanych nocek:tak:
Obserwuj go dluzej ale dobrze ze nic go nie wysypalo:tak:

Ale u mnie jest sliczny dzien posprzatam zrobie cos na obiad i z malym wychodze pojade z nim moze do sklepu i poszukam jakis spacerowek moze cos ciekawego znajde chociaz watpie.:tak:

reklama
Pusia oby nocki były coraz lepsze:-)
Karinka ale zazdroszczę takiej pogody...........u mnie tak sobie;/ ale bez słoneczka..buuuuu

Amandziu nasza kochana wszystkiego naj naj naj naj naj:-) słodziutkiego mleczka...dużo uśmiechu:-) cmok cmok

Do góry