reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

No mam byc świadkiem... ale nei wiem jeszcze czy w tym stroju :) a szal myślę, że teściowa ma odpowiedni do tego wdzianka... butki czarne mi tak jakoś nie bardzo pasowały... ciemny brąz byłby idealny :)

A z fryzurką też jeszcze poczekam. Na razie się pomęczę i zobaczę co będzie w czerwcu. Teraz musze jakoś wytrzymać z tym co mam na głowie... chcę je jakos ładnie upiąć, może zakręcić, coś za przodu wypuścić, jakąś grzyweczkę walnąć czy cuś... :)

Dziekuję wszystkim za rady :)

reklama
Dziewczyny jak już pisałam na kulinarrnym - święta coraz bliżej... może podzielicie się swoimi metodami zdobienia jaj lub innymi ozdóbkami świątecznymi? ile przed świętami należy przynieść gałązki brzozy, żeby puściły listeczki na święta? bo rzerzuchę to ok. 7 dni przed śwętami - zgadza się?
A może macie jakieś ciekawe linki do pomysłów na świąteczne dekoracje?

Dziewczyneczki! Wklejam wzory kartek:

Ślubne

wzór 1
P1090511..jpgP1090507..jpgP1090510..jpg

wzór 2
P1090523..jpgP1090524..jpgP1090522..jpg

wzór 3
P1090531..jpgP1090526..jpgP1090530..jpgP1090527..jpg

Ostatnia edycja:
Inne okazje

wzór 1
P1090513..jpgP1090515..jpgP1090518..jpgP1090519..jpg

wzór 2
P1090575..jpgP1090577..jpgP1090578..jpg

I to narazie tyle...:tak: Planowałam zrobić więcej, ale nie wiem czy Wam sie będa podobały. Może nie?
Każda z tych karteczek moze miec dowolny tekst i inne kolorki, jesli będzie trzeba.

Ani karteczki super :-)

ty to kobitko masz zdolności :-)

ty się bierz za produkcję hurtową i sprzedawaj te karteczki bo są cudowne :-)

reklama
Do góry