reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

aenye U mnie tez kochana kolorowo nie bylo, do tej pory budzila sie w nocy na butle raz albo dwa razy, dopiero ostatnie noce spokojne, nie mam ppojecia czym to spowodowane, z Olem to ja sielanke ialam, od 4-ego m-ca spal calutką noc:tak:
Felutek wariuje niczym moja mała, te w dzien potrafi byc upierdliwa, za pilota by pogryzla i najlepiej caly dzien na recach, taki etap, damy rade:-)
Moja drzemie teraz a ja spadam do przedszkola po Ola...

Milego dnia babeczki

reklama
mój rozrabiaka dorwał się do cieni. i jak każda kobieta umalowała się Zdjęcie0280.jpgZdjęcie0283.jpg

Nati - pięknie się maluje córa :-D
Ayenye - cudny rozrabiaka - mój też porządkuje wszelkie dostępne szafki i półki :-D

A ja coraz bardziej zdaję sobie sprawę jaka durna jestem że nie nauczyłam młodego zasypiać w łóżeczku :szok::wściekła/y:
Nie zaśnie i kropka, od razu wstaje lub wyje histerycznie :wściekła/y: a ze mną zasypia w 2 min tylko potem go przenoś albo śpij ze smokiem wiercącym się - i tak się rozbudzamy oboje w koło :szok: :wściekła/y: :no:
ratunku...

ech noce, noce...

u nas beznadzieja w dalszym ciągu: dzisiaj w nocy: zasnęła o 21, obudziła się o 23, potem, o 0:30, potem 2:30, 3:30, 4:30, 5:30 i o 6:30 już na dobre... i tak oto wyglądają nasze noce...koszmar

generalnie zmęczona jestem bardzo, pomysłu na to wsz nie mam
chcemy zrobić Tysi na roczek własny pokój, tylko poukładać sobie nie mogę tego w jakiej kolejności podejmować działania: przenosić do pokoju, odstawiac od cyca, uczyć samodzielnego zasypiania w lóżeczku...

akkm dzięki za pytanie o spacery :-D teraz w zimie jest trochę lepiej, mam wrażenie, że jest unieruchomiona przez kombinezon i dlatego nie może np. zrywać z siebie ubrania :-D zobaczymy wiosną ;-)

Asia śpi od 18.30 :-(,zasnęła w samochodzie, w domu ją przebrałam w piżamę i nadal śpi. wrrr nie lubie jak tak szybko zasypia

reklama
A ja mam anginę, antybiotyk :-( czuję się marnie na max ! Ból gardła starszliwy !
Na szczeście Filip zdrowy ;-)

My też myślimy o przeniesieniu małego do swojego pokoju, noce raz przesypia raz 1 pobudka, przed kapielą je kanapieczki, po kapieli popija mleczko i spaciu. Cieszę się że od urodzenia śpi w swoim łóżeczku, żadnej nocy nie pzrespał z nami.
mitaginka współczuję nocy, u Nas tak było jak wychodziły górne 1, dwa tyg. to trwało. Ledwo żyłam :szok:

Ja szukam inspiracji na śniadanka, obiadki i kolacje. Filip nie za bardzo chce pić mleko, rezygnuje już z kaszek, kanapeczka, paróweczka, jajeczko to zje ze smakiem :-p:-p

Zmykam do łóżka, antybiotyk o 22 i spać :zawstydzona/y:

Do góry