reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

aenye U mnie tez kochana kolorowo nie bylo, do tej pory budzila sie w nocy na butle raz albo dwa razy, dopiero ostatnie noce spokojne, nie mam ppojecia czym to spowodowane, z Olem to ja sielanke ialam, od 4-ego m-ca spal calutką noc:tak:
Felutek wariuje niczym moja mała, te w dzien potrafi byc upierdliwa, za pilota by pogryzla i najlepiej caly dzien na recach, taki etap, damy rade:-)
Moja drzemie teraz a ja spadam do przedszkola po Ola...

Milego dnia babeczki

reklama
mój rozrabiaka dorwał się do cieni. i jak każda kobieta umalowała się Zdjęcie0280.jpgZdjęcie0283.jpg

Nati - pięknie się maluje córa :-D
Ayenye - cudny rozrabiaka - mój też porządkuje wszelkie dostępne szafki i półki :-D

A ja coraz bardziej zdaję sobie sprawę jaka durna jestem że nie nauczyłam młodego zasypiać w łóżeczku :szok::wściekła/y:
Nie zaśnie i kropka, od razu wstaje lub wyje histerycznie :wściekła/y: a ze mną zasypia w 2 min tylko potem go przenoś albo śpij ze smokiem wiercącym się - i tak się rozbudzamy oboje w koło :szok: :wściekła/y: :no:
ratunku...

ech noce, noce...

u nas beznadzieja w dalszym ciągu: dzisiaj w nocy: zasnęła o 21, obudziła się o 23, potem, o 0:30, potem 2:30, 3:30, 4:30, 5:30 i o 6:30 już na dobre... i tak oto wyglądają nasze noce...koszmar

generalnie zmęczona jestem bardzo, pomysłu na to wsz nie mam
chcemy zrobić Tysi na roczek własny pokój, tylko poukładać sobie nie mogę tego w jakiej kolejności podejmować działania: przenosić do pokoju, odstawiac od cyca, uczyć samodzielnego zasypiania w lóżeczku...

akkm dzięki za pytanie o spacery :-D teraz w zimie jest trochę lepiej, mam wrażenie, że jest unieruchomiona przez kombinezon i dlatego nie może np. zrywać z siebie ubrania :-D zobaczymy wiosną ;-)

Asia śpi od 18.30 :-(,zasnęła w samochodzie, w domu ją przebrałam w piżamę i nadal śpi. wrrr nie lubie jak tak szybko zasypia

reklama
A ja mam anginę, antybiotyk :-( czuję się marnie na max ! Ból gardła starszliwy !
Na szczeście Filip zdrowy ;-)

My też myślimy o przeniesieniu małego do swojego pokoju, noce raz przesypia raz 1 pobudka, przed kapielą je kanapieczki, po kapieli popija mleczko i spaciu. Cieszę się że od urodzenia śpi w swoim łóżeczku, żadnej nocy nie pzrespał z nami.
mitaginka współczuję nocy, u Nas tak było jak wychodziły górne 1, dwa tyg. to trwało. Ledwo żyłam :szok:

Ja szukam inspiracji na śniadanka, obiadki i kolacje. Filip nie za bardzo chce pić mleko, rezygnuje już z kaszek, kanapeczka, paróweczka, jajeczko to zje ze smakiem :-p:-p

Zmykam do łóżka, antybiotyk o 22 i spać :zawstydzona/y:

Do góry