reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Było ... I ubyło

Pas daje dużo na brzuszek a najlepiej takie majtki z golfem :-) czyli długie pod cycki i na uda :-)
Po cesarce trzeba poczekać , natomiast po SN myślę że na spokojnie po połogu

reklama
Skodzia ... no co ty!! Kochana na spokojnie najpierw ocena sytuacji ! Waga BMI i cel :) a później krok po kroczku ... ty masz lepiej bo możesz jeść wszystko i ustalić dietę jaką chcesz :-D dasz rade!!!! Jasne? ?? Ja mam do zrzucenia 20 kg!!!!! I wiem ze mi się uda i tobie też nam wszystkim tylko trza spiąć pośladki i do roboty! !!! Ja będę cwiczyla z melB jak juz będę mogła :)

A ja jak czytałam o noszeniu tych pasów poporodowych to spotkałam sie z opiniami ze lepiej ich nie nosić bo wtedy mięśnie same nie pracują bo pas trzyma za nie... Nie wiem jaka prawda, ja w każdym razie pasa nie nosiłam bo jakos przemówiła do mnie ta teoria. Brzuch w sumie sie wchłonął, zeby był super płaski to nie powiem, ale przed ciąża tez nie był;)

No megi ja też taką opinię słyszałam ... tak czy siak pasa nie mam, kupowac nie będę a po trzech ciazach brzuch idealny nigdy już nie będzie i nie musi byle sadło się nie trzęsło ;-)

Dla wzmocnienia efektu końcowego oraz podnoszenia motywacji w trakcie myślałam o pyknięciu sobie fotek wiecie ... takie przed i po ;-) bo zakładam ze będzie po !!! Haha ale muszę męża poprosić o te fotki ... boję się tylko ze jak zobaczę takiego słonia na zdjęciu to ten widok mnie podlamie :-\ ale co tam może czas zderzyc się z rzeczywistoscią

Ostatnia edycja:
Rurka ja 40:(
Damy rade :)
Pas mam ze względu na zalecenia po cc, bo po cc łatwo o przepukline.
Noszę jakieś 2h dziennie jak idę na spacer. Nie powinno się w nim ćwiczyć ani leżeć. No i max kilka godzin.
U mnie sadlo zwisa :(

Witam dziewczyny :)
Jestem nowa i spodziewam się dziecka.Termin koniec czerwca ale myślę już o tym, żeby po porodzie wziąć się mocno za siebie :) Ćwiczyłam z Chodakowską i szło mi co raz lepiej, byłam na dobrej drodze do pozbycia się kg. Nie zdążyłam zgubić, bo dowiedziałam się o ciąży :) Odchudzanie, więc zostało przesunięte :) Staram się być dobrej myśli, ze w końcu mi się uda :)
Trzymam kciuki za Was wszystkie, żebyście osiągnęły swoje cele :)

reklama
Pauletta witamy :-D
Gratuluję ciąży :) to już ok 28 tydz? Moja przyjaciółka tez ma termin na koniec czerwca nie żebym tak wyliczyla ;-) ile ważyłaś przed ciążą? A ile już przybralas? To twoje pierwsze dziecko? Haha brzmi jak wywiad ;-) ale po prostu chcę Cię trochę poznać :)

Laski jutro się ważymy !!!! Mam nadzieję że mnie samej nie zostawicie :)

Do góry