Serduszko1
Fanka BB :)
Dziekuje :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kubuś śliczny jest :-):-):-)Hej ale tu pustoooooooo...... Pogoda taka nijaka... Nic sie nie chce (( Tak dla poprawy nastroju....[video=youtube;wfi999P5Q5U]http://www.youtube.com/watch?v=wfi999P5Q5U[/video]
Patrycja powodzenia na szczepieniu.Daj znac jak wam poszło:-)
Patrycja, powodzenia, na szczepiniu, z 2 jest cięzko w przychodni, u mnie na początku były starszne cyrki, ale helenka się juz przyzwyczaiła
Witaj Wiki :-)
No to duży chłopak z Kubusia:-) fajnie ze dobrze zniusł szczepienieHej my juz po szczepieniu...Mały zniosł szczepienie bardzo dobrze....
Zważyli mi go...i o Matko świeta byłam w szoku
Kuba waży 7750 g Nieźle co?? Byliśmy też na spacerku w parku ale tylko na godzinke bo teraz musimy obiad ugotować zjeść i idziemy dalej do parku bo taka ładna pogoda...Trzeba korzystać