reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Candy mnie właśnie ciągnie na słone ale nie ostre l, np ogórki kiszone, konkretny obiadek w postaci kotleta, klusek z sosem, a przed chwila wmlucilam coby na ostatki było 3 rolmopsy z chlebem, pyszności dawno nie jadłam. Mój się śmiał i pytał czy chce do tego.dżemu. Słodkie czasem, ale troszkę. Może się jeszcze zmienia sugestie.smakowe jeszcze.

reklama
no ja słone i kwaśne faktycznie miałam ochote w pierwszej ciązy na syna, teraz to od mięsa mnie odrzuca , bardzo mało mięsa jem

sawi- ja od początku ciąży mam takie bóle, coś w stylu ciągnięcia na wysokości pępka, a nawet ciut nad pępkiem. Tylko, że one zdarzają się raczej wtedy jak mam ręce w górze, np przy rozczesywaniu włosów, czy myciu włosów pod prysznicem. Trochę się zmartwiłam jak Tobie lekarz powiedział, że to dziwne bóle i nie powinno takich być.. ja w sumie nie mówiłam o tym swojemu gin bo wydawało mi się to normalne.

Gratuluję udanych wizyt !!

Dziewczyny, super wieści, gratulacje :-)
Sawi, a ty dbaj o siebie i unikaj wysiłku...
aaaaa, jak wiele z was zna już płeć! ja też chcę!! :-D dzisiaj mam wizytę ale zapewne dopiero na następnej się dowiem..

Hej a teraz ja dodam swojego maluszka :D hehe nie wiem co to będzie ale jestem przekonana ze chłopczyk :D :-) 1964368_1549026675321837_669057631_n (1).jpg

Załączniki

• 1964368_1549026675321837_669057631_n (1).jpg
    1964368_1549026675321837_669057631_n (1).jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Gratulacje Manianka zdjęcie gdzie macha rączką bezbłędne! Ale z tego co pamiętam to twoja ciąża sporo starsza od naszych i tak też to wygląda to zdjęciach z usg. ;-) Jak duże jest to twoje maleństwo? Który to u ciebie tydzień tak w ogóle?

Ostatnia edycja:
Do góry