reklama
Podobno u chlopcow jest bardziej kwadratowa szczeka i takie dosyc wystajace, kwadratowe czolo. U dziewczynek czolo jest duzo bardziej zaokraglone i takie lagodne
no ja sie nie zgodze hehe teraz wygląda że jest na odwrót, tzn u miłosza porównując usg 13 tydz własnie na to zwróciłam uwagę że czoło miał mniej wypukłe, a ona o wiele bardziej
Candy ale nie chodzi o tylko wypukle a poprostu takie bardziej kwadratowe i no "meskie" a u dziewczynek tez moze byc wypukle ale lagodniejsze i delikatniejsza jest cala glowa. Z reszta to tylko teoria i chyba nikt jej nie bierze na powaznie. Jak chcesz to wpisz sobie to w internecie i bedzie duzo zdjec do porownania.
N
nexiss
Gość
Bigbi super zdjęcie i bardzo wyraźne :-)
Bigbi
Fanka BB :)
Jest jeszcze nub theory i na niektorych zdjeciach z usg to jest bardzo widoczne ale ja tam nigdy nie widze z reszta nie znam sie na tym, tak tylko napisalam ze wydaje mi sie z tej teori ze u Bigbi moglby to byc chlopiec
W przyszłym tygodniu mam prenatalne, to może będzie widać Jest jeszcze teoria związana z pulsem. Jeśli dziecko ma tetno powyżej 140 to duza szansa na dziewczynkę.
reklama
Manianka93
Zaciekawiona BB
Hehe ja też nie wiem co bd miała ale czuje że to chłopak
zobaczymy teraz w kwietniu mam prenatalne bo na pierwsze nie zdążyłam i ogólnie się dowiem co to bd pewnie już bd wiadomo a jak nie to trudno bd to niespodzianka też fajnie
zobaczymy teraz w kwietniu mam prenatalne bo na pierwsze nie zdążyłam i ogólnie się dowiem co to bd pewnie już bd wiadomo a jak nie to trudno bd to niespodzianka też fajnie