reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Candy6 też byłam w szoku, że tak wszystko dokładnie widać, każdy paluszek. O płci lekarka nic nie mówiła

EM Ka bardzo dziękuję za dobre słowo:zawstydzona/y:

Kusiak a co mówi ta teoria? :happy2:

reklama
Podobno u chlopcow jest bardziej kwadratowa szczeka i takie dosyc wystajace, kwadratowe czolo. U dziewczynek czolo jest duzo bardziej zaokraglone i takie lagodne :)

Podobno u chlopcow jest bardziej kwadratowa szczeka i takie dosyc wystajace, kwadratowe czolo. U dziewczynek czolo jest duzo bardziej zaokraglone i takie lagodne :)

no ja sie nie zgodze hehe teraz wygląda że jest na odwrót, tzn u miłosza porównując usg 13 tydz własnie na to zwróciłam uwagę że czoło miał mniej wypukłe, a ona o wiele bardziej:tak:

Candy ale nie chodzi o tylko wypukle a poprostu takie bardziej kwadratowe i no "meskie" a u dziewczynek tez moze byc wypukle ale lagodniejsze i delikatniejsza jest cala glowa. Z reszta to tylko teoria i chyba nikt jej nie bierze na powaznie. Jak chcesz to wpisz sobie to w internecie i bedzie duzo zdjec do porownania.

Jest jeszcze nub theory i na niektorych zdjeciach z usg to jest bardzo widoczne ale ja tam nigdy nie widze :p z reszta nie znam sie na tym, tak tylko napisalam ze wydaje mi sie z tej teori ze u Bigbi moglby to byc chlopiec :)

Jest jeszcze nub theory i na niektorych zdjeciach z usg to jest bardzo widoczne ale ja tam nigdy nie widze :p z reszta nie znam sie na tym, tak tylko napisalam ze wydaje mi sie z tej teori ze u Bigbi moglby to byc chlopiec :)

W przyszłym tygodniu mam prenatalne, to może będzie widać :) Jest jeszcze teoria związana z pulsem. Jeśli dziecko ma tetno powyżej 140 to duza szansa na dziewczynkę.

Z tego co mi się kojarzy to mój Mikołaj miał 165 puls, a lekarz powiedział, że na 99% chłopak więc te teorie to chyba są na takim poziomie sprawdzalności jak kształt brzucha ;)

reklama
Hehe ja też nie wiem co bd miała ale czuje że to chłopak :D :p
zobaczymy teraz w kwietniu mam prenatalne bo na pierwsze nie zdążyłam :D i ogólnie się dowiem co to bd pewnie już bd wiadomo a jak nie to trudno bd to niespodzianka :D też fajnie

Do góry