reklama
DOODA
wrześniowa mama :)
Gratuluję udanych wizyt.
Ja już też po, dzisiaj tylko macanie, a w przyszły wtorek prenatalne w szpitalu.
Po badaniu wszystko ok, szyjka i macica ok. Ciąża jak to on stwierdził w wielkości dorodnego grejfruta
:-). Od dzisiaj zniejszamy kw.foliowy i odstawiamy duphaston, dołączamy do diety witaminy:-).
Teraz oby tylko do wtorku:-(
Ja już też po, dzisiaj tylko macanie, a w przyszły wtorek prenatalne w szpitalu.
Po badaniu wszystko ok, szyjka i macica ok. Ciąża jak to on stwierdził w wielkości dorodnego grejfruta
:-). Od dzisiaj zniejszamy kw.foliowy i odstawiamy duphaston, dołączamy do diety witaminy:-).
Teraz oby tylko do wtorku:-(
M
Mar1
Gość
EM Ka nie zdecydowaliśmy się na I - bo w sumie po co? I tak jakby wyszło, że Maluch chory, to na tym etapie nic nie można zrobić. Na II chcemy iść, bo wiadomo - jak coś można leczyć. Stresowałabym się niepotrzebnie tymi badaniami i tyle.
Gratuluję dziewczynom udanych wizyt, oby wszelkie średnie wieści były tylko niepotrzebnym straszeniem
Gratuluję dziewczynom udanych wizyt, oby wszelkie średnie wieści były tylko niepotrzebnym straszeniem
W
wesolutka85
Gość
Dziewczyny super maluszki i zazdroszcze ze znacie plec ja moze sie dowiem 17 marca, bo wtedy mam wizyte
Sawi, mam nadzieje ze Twoje pobolewanie brzuszka to nic takiego :*
Sawi, mam nadzieje ze Twoje pobolewanie brzuszka to nic takiego :*
N
nexiss
Gość
Sawi oszczędzaj się dużo.
Candy zazdroszczę Ci dziewczynki ;-) tez bym chciała aby u mnie była dziewczynka, ale sądząc bo zachciankach to chyba chłop będzie. Btw super wyraźne zdjęcie :-)
Candy zazdroszczę Ci dziewczynki ;-) tez bym chciała aby u mnie była dziewczynka, ale sądząc bo zachciankach to chyba chłop będzie. Btw super wyraźne zdjęcie :-)
maddlena
Fanka BB :)
Gratuluje zdrowych maluszkow i dobrych wiadomosci.
reklama