reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania dla aktywnych mam - Warszawa

reklama
Dziewczyny my będziemy na pewno, mieszkamy blisko tylko Zosia jeszcze śpi więc się spóźnimy. Czy jest tam mozliwość dać dziecku zupę? Bo nie wiem czy mam jej dać w domu czy lecieć prosto do Was?

Dziewczyny - nie wiem, jak Wy, ale ja nasze spotkanie uważam za udane:-) Mam nadzieję, że kolejne beda coraz fajniejsze i fajniejsze. Czekam na Wasze propozycje i marzenia:-) Dzieci macie fajoskie, same wyglądacie super, tatusiowie boscy- pozazdrościć. Zresztą same zobaczcie Album aniaslu: Spotkanie w Warszawie

Mam czyjś kubeczek - proszę się przyznać czyj:-) Zapraszam po odbiór:-) I dodatkowo proszę Cię Antar o kontakt:-)

reklama
Spotkanie wg mnie bardzo udane:) Atmosfera ekstra. Miło było poznać wszystkie mamy, z którymi dotąd nie miałam okazji się spotkać i zobaczyć dziewczyny, które znam:tak: Całuski dla wszystkich dzieciaczków.
Pozdrawiam i dziękuję:)
P.S.
Czekamy z Jeremim na następne spotkanie:tak:

Do góry