reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkania dla aktywnych mam - Warszawa

Było na prawde fajnie:) mamy tak mało okazji do spotkan z rówiesnikami..
tez chcę więcej!!!
apropos cieawej tematyki - chetnie posłuchałabym o jezyku bobo-migi..

reklama
Tez mi sie bardzo podobało, a jeszcze bardziej Zosi,bo spała jeszcze potem kolejną godzinę:)Nie moge się doczekac na następne:)

Nam się też podobało! Czekamy na następne :tak:

Fotki ekstra! Najbardziej podobaja mi się grupowe - takie sa kolorowe i radosne :-)

No to czyja ja mam butelkę? Hmm... żółty niekapek z zielonym ustnikiem

reklama
Witam
Ja na spotkanie zdecydowałam się w ostatniej chwili i nie żałuje bo było super.
Moja Kinga widziała tylko starsze dzieci a jej reakcja na Gaję dziewczyny wyciągnęły do siebie rączki i zaczęły gadać po swojemu- rewelacja.

IzaBK masz cudowną córcie. Mała iskierka.
AsiaKC Twoja Kruszynka prześliczna, starszy synek wesoły i uśmiechnięty jak tata. Podziwiam Twoją formę 2 tygodnie po porodzie.
Antar Twoja córeczka to mogłaby wygrać niejedne zawody w raczkowaniu. Chyba niedaleko siebie mieszkamy, może kiedyś umówimy się na spacerek;-)
Dziubasek Olafek dzielny chłopak jak mama zniknęła na chwilkę to nawet się nie skrzywił zuch.
Malina Jeremi super facet, mały przystojniak rośnie tak jak Olafek.
Kluliczku nie wiem dlaczego myślałam, że jesteś starsza;-) a Ty jesteś młodziutką, wesołą dziewczyną, mamą super synków i posiadaczką sympatycznego męża.

Aniaslu kubek to chyba Kluliczka ale pewna nie jestem.

Buziaczki
Do zobaczenia

Do góry