A
Agutek
Gość
sugar a gdybyś miała porównać Quinny Speedi i Jane Salalom Pro? Używałaś oba...te dwa typy mam dla drugiego dziecka...różnica cenowa trochę jest, a jestem ciekawa jak w jakości i użytkowaniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz co, ja nim nie jezdze po miescie w ogole, najdalej jechalam nim po parkingu....bo to wozek tylko do centrum handlowego, tam tereny rowne to kolka sprawuja sie rewelka i moj synus go lubi bo tapicerka jest taka luksusowa, grubo pikowana jak z jakiegos ekskluzywnego wozka a to tylko parasolka! Trzeba zapytac pania celebrytke Marcia Cross bo widzialam jak paparazzi robili jej zdjecia z dwoma takimi woziami dla jej blizniaczek i jezdzila nimi po ulicach kaliforni czyli bardziej zestresowanymi terenami niz marmur w centrum (oczywiscie zart)....A tak a propos to kolka sa duzo wieksze niz w klasycznych parasolkach i maja jakas tam amortyzacje na wszystkich czterech kolach! Wozek wyglada fajnie, taka bardzo nietypowa parasolka i zupelne przeciwienstwo szablonowego maclarena Osobiscie dla takiego swira wozkowego jak ja to strzal w dziesiatke.pawimi a jak Ci sie sprawuje ten silver?
jak te koleczka?
nie ma problemu poswiece sie jesli to tak wazne dla Ciebie, uprzedzam tylko ze ogolnie na tym forum byla negatywna nagonka na buzza"pawimi" bylabym Ci bardzo wdzieczna jakbys poszukala tych linkow oczywiscie w wolnej chwili:-)z gory dziekuje:-):-)
kurde to moze sie skusze na tego silver
a jak z wytrzymaloscia?
bo maclaren nie do zdarcia a silver?
grzebie i grzebie i nie moge sobie przypomniec ktore too forum bylo..eeh, to juz dosc dawno bylo, ale mam tutaj wypowiedz laski nawet z tego watku, raczej go nie poleca wspominajac nawet o tym ze sie jej psuje..."pawimi" bylabym Ci bardzo wdzieczna jakbys poszukala tych linkow oczywiscie w wolnej chwili:-)z gory dziekuje:-):-)
jak znajde tamto to Ci z checia podrzuce.Annvici ja mialam Quinny buzza 3-kolowego,wizualnie wozeczek jest bardzo fajny,ale gorzej jest w uzytkowaniu, po pewnym czasie kolko z przodu zaczyna sie blokowac podczas jazdy.Gondola jest ok,synek miescil sie w niej do 6 miesiaca,nastepnie przechodzac na siedzisko na poczatku tez jest spoko ale gdy dziecko robi sie wieksze,pasy sa krotkie takze dziecko z nich szybko wyrasta i zaczynaja je cisnac.Siedzisko jest male i plytkie nawet uzywajac siedzisko XXL nie ma praktyczie roznicy w wielkosci.Przy wiekszym juz dziecku ciezko prowadzi sie wozek.Trzeba sie nameczyc,ehhh.Ma slaba amortyzacje,praktycznie jakby jej wogole nie bylo.Zrezygnowalam z tego wozka bardzo szybko choc bardzo mi sie podobal.Najlepszy okazal sie wozek Bugaboo Cameleon ktory poprosty plynie a nie jedzie,nawet jak dziecko jest duze.Jedna reka mozna wozek prowadzic,nie straszne sa mu wyboje itd Amortyzacja jest swietna.Siedzisko duze i wygodne i ogromny kosz na zakupy,u buzza tego kosza brak a do tej doczepianej tory malo sie miesci.
Takze to ze wozeczek Quinny buzz jest ladny wcale nie oznacza ze jest funkcjonalny.