reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
kurcze to nasz pierwszy wózek i z większośći dostępnych koloró·w i modeli podoba mi się buzz....tylko własnie czytam tu wiele pozytywów ma speedy więc mam juz metlik....a za msc będzię bardzo potrzebny......:-p

kurcze to nasz pierwszy wózek i z większośći dostępnych koloró·w i modeli podoba mi się buzz....tylko własnie czytam tu wiele pozytywów ma speedy więc mam juz metlik....a za msc będzię bardzo potrzebny......:-p

ja jak zobaczylam buzza w truskawkowym kolorze to musialam go miec ale byl moim drugim wyborem mialam wiec xlandera i buzza w tym samym czasie , i teraz z perspektywy czasu uwazam ze buzza mozna miec pod warunkiem ze ma sie jeszcze inna spacerowke wygodniesza dla maluszka , buzz sprawdza mi sie na zakupach w wiekszych sklepach niezle wibruje miedzy polkami ale xlander jest o wiel solidnieszy i stabilniejszy ale tak jak pisalam wczesniej zaden nie zdaje u mnie egzaminu w samochodzie - xlander katastrofa bagaznik i dwa tylnie siedzenia zlozone a buzz stelaz w bagazniku a siedzisko w samochodzie na siedzeniu :((

A co sądzicie o wózkach ABC Design? Jakoś wizualnie bardziej mi się podobają niż Maclareny, chyba ten Amigos jest fajny ale niestety drogi bo 700 zł ale są też tańsze. Tylko nie wiem czy są porządne. Ale zamotałam :sorry:

Hej dziewczyny tak podczytuje waszą dyskusje na temat wózków i mam ten sam problem: szukam dobrej spacerówki-parasolki! w tej chwilii mam buzza ale nie jestem zadowolona, zajmuje za dużo miejsca w bagazniku i troche się psuje!
wszyscy zachwalaja tu maclarena ale nie jestem do niego przekonana wiem, ze ma dozywotnia gwarancję itd. ale ten stelaż i siedzisko jakieś takie dla mnie mało komfortowe, myślę o bebe confort loola bardzo mi odpowiada ale chciałabym poznać kilka opinii na temat tego wózka!!!!

nina tez maclareny mi nie podchodzily, kupilam jane energy
jak byl w serwisie pozyczylam maclarena
i juz nie ma odwrotu
wozek jest niezniszczalny, siedzisko bardzo wygodne bez dwoch zdan, mozna nim rzucac a nic sie nie obluzuje, nie skrzypi , ten dizajn tez jest fajny
przekonalam sie w 100%, wiekszosc moich znajomych ma maclareny
co do ABC design sie nie wypowiem bo nie widzialam na oczy

loola fajna ale te malenkie koleczka

jezdzilam i buzzem i speedim
co do buzza jest tak jak pisze kasia, genialny na eskapady do centrow handlowych i spacer w parku z asfaltowymi drozkami
dizajn sliczny i to wiemy wszystkie
speedi stoi u mnie w przedpokoju
genialny wozek, prowdzi sie jednym palcem, dzidzia spi w spacerowce jak krol, i jedno i drugie moje dziecko ma fuure miejsca
gdyby jeszcze skladal sie bez odpinania siedziska to bylby genialny
ale od tego ma sie parasolke na szybkie wypady
daggy bierz spidziaka :tak:

jeju jak teraz bede kupowac wozek to wszyyystko bedzie duuuzo latwiejsze :-)
pamietam jak za pierwszym razem prawie nie spalam po nocach :laugh2:

kurcze chyba podjadę sobie i jeszcze raz obejrzę i jeden i drugi..a jak długo woziłyście w gondoli?? chodzi mi o Quinniego -bardzo chciałabym móc wozić maleńką przodem do siebie.....a speedy tego nie ma....

moje w gondoli jezdzily ok 6-7mc

tez kupilam buzza bo mial mozliwosc wozenia dziecka przedem do siebie
ale moje dzieci baaardzo krotko skorzystaly
chec ogladania swiata byla zbyt wielka ;-)

Ja chyba jestem zdecydowana na Zooper Walzt, bardzo mi się podoba wygląd i ma przydatne funkcje. Oprócz tego jest rzadko spotykany czego nie można powiedzieć o maclarenach :-p
Buzza nawet licytowałam ale nie wygrałam aukcji bo akurat nie było mnie w domu. Teraz nie żałuję że go nie kupiłam jak poczytałam opinie bo bym siekierkę na kijek zamieniła..

reklama
Do góry