Kasia.n40
Fanka BB :)
Witaj w klubie, miałam to samo z nadgarstkami, ból przez 24 h od 6 miesiąca, który był okropny, przez pierwsze miesiące nie mogła sama kąpać małego, czy często nosić na rękach, dopiero po pół roku od porodu mogłam wreszcie czuć swoje dłonie, niestety mam kwalifikacje do operacji ale jeszcze się wstrzymuję bo karmię piersią.jeśli ktoś przy mnie mówi właśnie, że ciąża to nie choroba to mam wielką chęć mu przyłożyćZazdroszczę kobietom, które przechodzą ten stan bezobjawowo. Ja przez pierwszy miesiąc czułam się dobrze potem doszły okropne mdłości, zmęczenie i senność. Juz w 3 miesiącu z kolei rwa kulszowa zgaga a pod koniec ciąży w gratisie cieśnią nadgarstka.
Dlatego ja całą ciążę czułam się jak chora dosłownie. W ostatnich dwóch tygodniach przed porodem ledwo wstawałam z łóżka do łazienki taki ból.
Dlatego jak ktoś mówi że ciąża to nie choroba to bardzo mnie to drażni skoro nigdy nie był w czyichś butach i z chęcią bym mu pokazała jak się "nie choruje" w ciąży
Z rwą też się borykałam i niestety do dziś zemną została bywają dni że bardzo dokucza.