reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zwierzaki

MASIEK ty łobuzie :-):-):-) twoja mopsia jest rozkoszna słodka boziu zatulałabym ją :-):-) słodka....ale nie wytzryma muszę mieć taką kochaną psineczkę:-)

reklama
Wklejam zdjęcia mojej suni jak była szczeniakiem, oraz słodki obrazek jak do ulubionego stanowiska Sary na oknie dołączył mały Franek - synek mojej koleżanki. Proszę jak dziecko z psem może mieć wspólne zainteresowania.

Jakie toto malusie, a jakiego gnata ogromnego dostała do ogryzania :)) Świetne zdjęcia, masz dobre reporterskie oko Kachurku :)

Kachurku strasznie podoba mi się twoja sunia. Gdybym kiedykolwiek miała mieć psa małego to właśnie takie cudo jak Twoja sunia. Ale z T będziemy mieli owczarka niemieckiego lub wodołaza. O takich marzymy.

Masiek Twoja mopsia ma cudną paszczałkę:-)

Kurcze właśnie przed chwilą przypadkiem odkryłam, że mój piesio pasjami uwielbia gotowaną marchewkę. Kroiłam ją na plasterki i dla picu mu rzuciłam, myślałam że wypluje a ten zeżarł i omal zaczął prosić o więcej i żebrać co raczej rzadko mu się zdarza przy mnie.
Jejku może on jakiś weganin jest bo lubi też ogórki kiszone i surowe :)) Ale za marchew to by się chyba dał pokroić na plasterki heheh.

Witam psiaki cudowne szczególnie podoba mi się Kachurku Twoja psinka mam bzika na punkcie myśliwskich psów sama posiadam jedną sunię rasy Wyżeł niemiecki krótkowłosy , co zamną by w ogień wskoczyła :-D, strasznie ją rozpieściłam , a i jeszcze mam w domku rudą przybłędę która jest najlepszym dzwonkiem do domu , a oto i ich podobizny

reklama
Anrusku moja kumpela tez ma takiego wyzelka i jest slodki taki pieszczoch ze szook...kochany.....:-)

Do góry