katherinne
Fanka BB :)
No tak, ładnie potrafią człowieka załatwić. Ale co oni się będą przejmować, nie ich pieniądze. ZUS też się za chętnie nie przejmuje. Ja raz miałam kontrole ZUS bo byłam na zwolnieniu za które to ZUS miał zapłacić ale księgowy mojej szefowej jakiś błąd popełnił. I oni to wyjaśniali i wyjaśniali, chociaz sprawa była bardzo prosta i oczywista. A potem jak juz przyszło pismo, ze wszystko wyjaśnione i się zgadza, za miesiąc znowu dostałam pismo z wezwaniem do składania zeznań. Co się okazało? Przez pomyłkę ZUS znowu wszcal postepowanie w tej samej sprawie. Pieniążki za okres zwolnienia dostałam po prawie pol roku dopiero. Ale wiadomo, choć błąd czyjś, problem mój, prawda? I nie ma się co spieszyć...
Jescze się upewnie... Czyli te zmianę podstawy zglaszacie od pierwszego listopada, ale oplacacie ja dopiero w grudniu, za listopad? Czy w grudniu zglaszacie, ze chcecie za listopad zapłacić duza stawkę?
Jescze się upewnie... Czyli te zmianę podstawy zglaszacie od pierwszego listopada, ale oplacacie ja dopiero w grudniu, za listopad? Czy w grudniu zglaszacie, ze chcecie za listopad zapłacić duza stawkę?