Jak tam dziewczyny wasze diety? Dawno mnie nie było i potrzebuje pomocy. Dobrej rady!!!!! Musze zrzucić parę kilo (15) wiem jak ale nie mam motywacji. Ostatnio miałam duuużo stresów w pracy a to mnie powiększa. Muszę jeść normalne posiłki a nie głodować cały dzień z braku czasu a wieczorem się objadać i więcej się ruszać. Poradźcie może jakie są dobre preparaty wspomagające odchudzanie??
reklama
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
iza ja ci polecę linea mi pomógł ten suplement zjadałam 3, 4 posiłki dziennie normalne jeśli chodzi o rodzaj tylko mniejsze niż zwykle zero słodyczy do tego twister i brzuszki i spadło mi z 83 na 74 kilo jak dl amnie po prawie 6 latach wielorybstwa to super efekt na wiosnę znów zaatakuje swój tłuszcz i chce zbic do 65 kilo
czytałam o tym preparacie w poprzednich postach i nad nim intensywnie myślałam, pewnie w weekend kupie i zacznę dietę. Z ćwiczeniami jest taki problem że jestem, leniwa, niesystematyczna i dużo pracuje wieczorami, do tego czasem lubię pifffko na rozluźnienie. Ale jak dieta to nie rozluźnianie i tej wersji będę się trzymać.
Ja zakupiłam Humavit skrzyp i pokrzywa, który usprawnia przemiane materii i dodatkowo jest zbawienny dla cery, paznokci i włosów i rzeczywiście widzę, że mój metabolizm jakby przyśpieszył szybciej spalam przez co chudne straciłam na razie 2 kg, ale jestem na dobrej drodze.
H
Harsharani
Gość
ja chyba tez kupie... albo skoncze inny i kupie. Namowilas mnie Tygrysku.
Ostatnio mam wrazenie ze kupa spraw do zalatwienia, mnostwo do kupienia, a tu lipa. Kasy nie ma...
Ostatnio mam wrazenie ze kupa spraw do zalatwienia, mnostwo do kupienia, a tu lipa. Kasy nie ma...
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
wiem cos o tym harsh
a ta line to poszukaj dobrej apteki bo raz kupiłam po 22 zika a raz po 33 wiec jest różnica
Iza ja ci powiem ze nie dla mnie diety ja mam raczej problem z apetytem i z ilością i jakoścą jedzonka a teraz za duzo na raz nie zjem i jadłam to co lubie a i piwko tez się zdażało tylko słodyczy null w pracy kanapka lu 2 po 16 obiad i często juz nic ale ostatnio czasem jeszcze jakas przegryzkaokoło 20 bo ja jestem sowa i prowadze nocny tryb życia a i conajmniej 5 minut ruchu musi byc ale ja mam adhd
a ta line to poszukaj dobrej apteki bo raz kupiłam po 22 zika a raz po 33 wiec jest różnica
Iza ja ci powiem ze nie dla mnie diety ja mam raczej problem z apetytem i z ilością i jakoścą jedzonka a teraz za duzo na raz nie zjem i jadłam to co lubie a i piwko tez się zdażało tylko słodyczy null w pracy kanapka lu 2 po 16 obiad i często juz nic ale ostatnio czasem jeszcze jakas przegryzkaokoło 20 bo ja jestem sowa i prowadze nocny tryb życia a i conajmniej 5 minut ruchu musi byc ale ja mam adhd
ja mam wzrostu ok 167 i ważę 70kg. w ciąży przytyłam ok12kg a na porodówce jak wylądowałam to miałam jakieś 82 czy jakoś tak:-) próbowałam się odchudzać ale nic nie spadłam z wagi jem normalnie i nic nie przytyłam tak więc mam się z czego cieszyć:-) mój Malutki skończył już 16 miesięcy jest kochanym Skarbem i łobuzem... pozdrawiam
H
Harsharani
Gość
No to koniecznie musisz tu czesciej bywac
Razem damy rade!
Razem damy rade!
Melduję że zaopatrzyłam się w lineę ale nie ma tam zbyt dobrej ulotki - wcale jej nie ma, narzie pije raz dziennie bo zapominam zabrać do pracy. Efaktów brak (nieoczekuje że będą po 2 dniach ) i reakcji brak, ale to dopiero początek.
reklama
donkat
Fanka BB :)
Efaktów brak (nieoczekuje że będą po 2 dniach ) i reakcji brak, ale to dopiero początek.
a jak ma byc reakcja?
Podziel się: