reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

Jak tam dziewczyny wasze diety? Dawno mnie nie było i potrzebuje pomocy. Dobrej rady!!!!! Musze zrzucić parę kilo (15) wiem jak ale nie mam motywacji. Ostatnio miałam duuużo stresów w pracy a to mnie powiększa. Muszę jeść normalne posiłki a nie głodować cały dzień z braku czasu a wieczorem się objadać i więcej się ruszać. Poradźcie może jakie są dobre preparaty wspomagające odchudzanie??

reklama
iza ja ci polecę linea mi pomógł ten suplement zjadałam 3, 4 posiłki dziennie normalne jeśli chodzi o rodzaj tylko mniejsze niż zwykle zero słodyczy do tego twister i brzuszki i spadło mi z 83 na 74 kilo jak dl amnie po prawie 6 latach wielorybstwa to super efekt na wiosnę znów zaatakuje swój tłuszcz i chce zbic do 65 kilo

czytałam o tym preparacie w poprzednich postach i nad nim intensywnie myślałam, pewnie w weekend kupie i zacznę dietę. Z ćwiczeniami jest taki problem że jestem, leniwa, niesystematyczna i dużo pracuje wieczorami, do tego czasem lubię pifffko na rozluźnienie. Ale jak dieta to nie rozluźnianie :) i tej wersji będę się trzymać.

Ja zakupiłam Humavit skrzyp i pokrzywa, który usprawnia przemiane materii i dodatkowo jest zbawienny dla cery, paznokci i włosów :) i rzeczywiście widzę, że mój metabolizm jakby przyśpieszył szybciej spalam przez co chudne straciłam na razie 2 kg, ale jestem na dobrej drodze.

ja chyba tez kupie... albo skoncze inny i kupie. Namowilas mnie Tygrysku.
Ostatnio mam wrazenie ze kupa spraw do zalatwienia, mnostwo do kupienia, a tu lipa. Kasy nie ma...

wiem cos o tym harsh
a ta line to poszukaj dobrej apteki bo raz kupiłam po 22 zika a raz po 33 wiec jest różnica
Iza ja ci powiem ze nie dla mnie diety ja mam raczej problem z apetytem i z ilością i jakoścą jedzonka a teraz za duzo na raz nie zjem i jadłam to co lubie a i piwko tez się zdażało tylko słodyczy null w pracy kanapka lu 2 po 16 obiad i często juz nic ale ostatnio czasem jeszcze jakas przegryzkaokoło 20 bo ja jestem sowa i prowadze nocny tryb życia a i conajmniej 5 minut ruchu musi byc ale ja mam adhd ;)

ja mam wzrostu ok 167 i ważę 70kg. w ciąży przytyłam ok12kg a na porodówce jak wylądowałam to miałam jakieś 82 czy jakoś tak:-) próbowałam się odchudzać ale nic nie spadłam z wagi:no: jem normalnie i nic nie przytyłam tak więc mam się z czego cieszyć:-) mój Malutki skończył już 16 miesięcy jest kochanym Skarbem i łobuzem... pozdrawiam

Melduję że zaopatrzyłam się w lineę ale nie ma tam zbyt dobrej ulotki - wcale jej nie ma, narzie pije raz dziennie bo zapominam zabrać do pracy. Efaktów brak (nieoczekuje że będą po 2 dniach;) ) i reakcji brak, ale to dopiero początek.

reklama
Do góry