Gabids - pewnie ze GRATULACJE! 6kg to jest super wynik. Ja sie ciesze jak mi 1 lub 2 ubeda na stale...ale w owych nerwowych czasach jakie u mnie nastaly nie jadabym nic tylko obzerala sie lodami i orzeszkami w karmeluBardzo dietetyczne i zdrowe
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No, dobra, to i ja się biorę, od nowa Powinnam się wziąć też za ćwiczenia, zresztą przede wszystkim za ćwiczenia
A tu do poczytania, niby oczywiste, ale....
Jajko czy musli, czyli śniadaniowe co nieco
A tu do poczytania, niby oczywiste, ale....
Jajko czy musli, czyli śniadaniowe co nieco
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
gabids ciężko to ja wiem ale do zrobienia ja już waże 77 kilo czyli jeszcze 5 i mam tyle co przed pierwszą ciążą a jak zaczynałam 2 to miałam 83 kilo więc to już dla mnie sukces bo zrzucam stare tłuszcze
i najważniejsze to mniej jesc ale bez suplementów to tak ciężko wiec ja dlaej na linea ale już nie jest tak rewelacyjnie jak zaraz po zarzyciu pierwszych dawek
i najważniejsze to mniej jesc ale bez suplementów to tak ciężko wiec ja dlaej na linea ale już nie jest tak rewelacyjnie jak zaraz po zarzyciu pierwszych dawek
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
b/z
monia_l
Wrześniowe mamy'07
+2kgDziewczyny jak tam u Was sytuacja po swietach z waga?
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
więc na początku grudnia miąłam już 73 kilo do czego się przyczyniła linea i angina no w w okresie świąt troszke mi wróciło bo po 1 odstawiłam lineę i jadłam co chciałam i jak chciałam no i teraz mam 74/75 więc przybrałam no z 2 kilo i znów zacznam brac linea i 6 weidra bo marzy mi się teraz spasc ponizej 70
wiecie co sama nie wierze że mogłam spasc ponizej 80 a wcentymetrach mam 102 84 102 a marzenie 90 70 90
wiecie co sama nie wierze że mogłam spasc ponizej 80 a wcentymetrach mam 102 84 102 a marzenie 90 70 90
reklama
H
Harsharani
Gość
dziewczyny.. a u mnie szok.. mialam ogromne problemy ze zdrowiem ostatnio plus silna depresja..plus skrecona kostka i peknieta kostka w srodstopiu..i jestem 12 kilo na plusie ! Stan prawie jak po urodzeniu Olafa...
Podziel się: