reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

Gabids - pewnie ze GRATULACJE! 6kg to jest super wynik. Ja sie ciesze jak mi 1 lub 2 ubeda na stale...ale w owych nerwowych czasach jakie u mnie nastaly nie jadabym nic tylko obzerala sie lodami i orzeszkami w karmelu:crazy::baffled:Bardzo dietetyczne i zdrowe:sorry2::crazy::baffled:

reklama
gabids ciężko to ja wiem ale do zrobienia ja już waże 77 kilo czyli jeszcze 5 i mam tyle co przed pierwszą ciążą a jak zaczynałam 2 to miałam 83 kilo więc to już dla mnie sukces bo zrzucam stare tłuszcze
i najważniejsze to mniej jesc ale bez suplementów to tak ciężko wiec ja dlaej na linea ale już nie jest tak rewelacyjnie jak zaraz po zarzyciu pierwszych dawek

więc na początku grudnia miąłam już 73 kilo do czego się przyczyniła linea i angina no w w okresie świąt troszke mi wróciło bo po 1 odstawiłam lineę i jadłam co chciałam i jak chciałam no i teraz mam 74/75 więc przybrałam no z 2 kilo i znów zacznam brac linea i 6 weidra bo marzy mi się teraz spasc ponizej 70
wiecie co sama nie wierze że mogłam spasc ponizej 80 a wcentymetrach mam 102 84 102 a marzenie 90 70 90

ja ogolnie mam 1-2kg wiecej, niz po spadku wagi do 52-53kg. tylko nie po swietach, a juz od listopada. powoli zaczynam sie brac za kontrole jedzenia , a na wiosne to juz na bank musze schudnac

JA +1 kg a podobnie jak Donkat już na wiosnę ( czyli od 1 lutego u mnie:-D) zaczynam kontrole i odchudzanie, musze dojść do 54 kg:tak::tak::tak:
Linee też brałam jakieś 3 m-ce temu i spadło 2 kg

reklama
dziewczyny.. a u mnie szok.. mialam ogromne problemy ze zdrowiem ostatnio plus silna depresja..plus skrecona kostka i peknieta kostka w srodstopiu..i jestem 12 kilo na plusie ! Stan prawie jak po urodzeniu Olafa...

Do góry