reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moja wymarzona waga

agulka, ty jestes wyzsza ode mnie.

po drugie, to nie cche mi sie w nia wierzyc, bo ostanio znow chyba sie zaokraglilam. musze sie zaczac kontrolowac. jka P jest w domu, to chyba wiecej jem, choc juz zaczelam odmawiac wspolnych sniadanek, bo mi na zdrowie( a raczej figurke) nie wychodza:crazy:

dzis jak wrocilismy z zakupow, P mowi: to na koacje moze hamburgerki zrobimy?
ja: no cos ty, o tej godzinie, ja??? jutro na snaidanie
on: tak, na snaidanie! powiesz zaraz, ze snaidania nie jesz, obiadu tez nie, a kolacji to juz w ogole:-D:-D:-D

reklama
U mnie dziś na wadze 53,2 kg:-):-):-):-) Czyli wróciłam całkowicie do wagi sprzed ciąży, bo równe 2 lata temu ważyłam 53,5 kg.
Atruviell, a jak tam Twoja waga?

Ostatnia edycja:
A mi chyba wyszło zażeranie sie batonikami:sorry2: i coś za dużo waga wskazuje :-:)-(Trzeba sie wziaść za siebie-czyt. ograniczyć batoniki:zawstydzona/y:

U mnie dziś na wadze 53,2 kg:-):-):-):-) Czyli wróciłam całkowicie do wagi sprzed ciąży, bo równe 2 lata temu ważyłam 53,5 kg.
Atruviell, a jak tam Twoja waga?
No to gratuluję:tak: Gdybym ja ważyła tyle co ty, to wyglądałabym na niedożywione dziecko z Mozambiku:tak:;-) Ale ja grubokoścista jestem i niestety, zawsze ważę więcej niż na to wyglądam (całe szczęście). Obecnie tyle co na suwaczku. Czyli 6 kg mniej po 1 listku Meridii.

Atru gratuluję serdecznie. Rodzina męża jak mnie zobaczyła po ponad miesiącu powiedziła, że schudłam a u nie 3 kg więcej.

No to gratuluję:tak: Gdybym ja ważyła tyle co ty, to wyglądałabym na niedożywione dziecko z Mozambiku:tak:;-) Ale ja grubokoścista jestem i niestety, zawsze ważę więcej niż na to wyglądam (całe szczęście). Obecnie tyle co na suwaczku. Czyli 6 kg mniej po 1 listku Meridii.
Ale super! ^ kig na minusie to jest niezly wynik.
Atru gratuluję serdecznie. Rodzina męża jak mnie zobaczyła po ponad miesiącu powiedziła, że schudłam a u nie 3 kg więcej.
Oj jacy mili, prawda?;-):-D
Martwilam sie ze przytylam bo moja waga pokazywala niezmordowanie 69:szok::wściekła/y::dry:Ale za to waga ( elektryczna) mojej mamy okazala sie bardzo kolezenska - 67. I niech tak zostanie:-p

Ostatnia edycja:
reklama
To może i u mnie waga jest spierdzielona, skoro wchodzę nadal we wszystkie obcisłe ciuchy. przynajmniej mam jakies wytłumaczenie

Do góry