reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

reklama
Atru ja oficjalnie karmię Wiki więc nie moge dr poprosić o receptę na meridię czy felixe i zakupiłam sobie linea w aptece i od tygodnia to łykam 2 razy dziennie i szok placebo jakie czy co nie mam ochoty na słodkie i tak jakoś na jedzenie we wcześniejszych ilościach i nawet kilka razy czułam głód co mi się rzadko zdarzało
no i ważę 80/82 bo ja mam takie małe wahnięcie zawsze za tydzień się pomierze cm i ciekawa jestm czy mam mniej

Tygrysku - czysta psychologia:-D Meridia działa właśnie w taki sposób więc na co wydawać kasę?
Ja chciałam dziś zrobić pomiary uda, talii itd. ale gdzieś miarkę posiałam:baffled:

Dzień dobry dziewczynki!

Mogę się pochwalić, że od środy ubyło mi 0,75kg ;-)
To dzięki codziennym ćwiczeniom na Wii po 30-45 minut , oraz diecie ŻM

Miłego dzionka życzę i mykam do pracy
:dry:

Dołączam się i ja mam nadzieję że przy was dziewczynki się zmotywuję i szybciej zabiore się za tracenie zbednych kilogramow bo juz pomalu nie moge na siebie patrzec

Atru albo ta linea naprawdę działa jak piszą albo dobre placebo bo moje jojo spadło do 78/81 czyli spadam z wagi i czuję się lżejsza no i nie jem tyle co zawsze
na śniadanie w tygodniu zjdam albo 2 kanapki albo 2 małe bułki różnego pieczywa raz ciemne raz białe potem obiad w domku około 16 i często juź kolacji nie jem słodkie mi nie smakuje zjem cos po Wiki czasem czy jak ktoś częstuje ale rośnie mi w ustach szok fajnie by było do tego jeszcze 6 w włączyć ale coś nie mam energii tej jesieni na ćwiczenia może później na razie smaruje skórę balsamami żeby się lepiej kurczyła

reklama
Tygrysku a konsultowałaś ta Lineę z lekarzem lub farmaceutą- chodzi mi o skutki dla karmienia piersią? Czy są jakieś przeciwwskazania?

Do góry