reklama
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
laski ja już nie karmię bo Wiki porzuciła maminą pierś jak zasmakowała full wypas jedzenie
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
LINEA suplement diety - czyżby nowy sposób na odchudzanie? | spa-info.pl
napisze jedno nie mam ochoty na słodkie i mniej jem a skusiłąm się reklamą telewizyjną i składem no i że można je dostać bez recepty
co do skłądu to można się przyczepić do octu jabłkowego ale to też naturalny składnik
napisze jedno nie mam ochoty na słodkie i mniej jem a skusiłąm się reklamą telewizyjną i składem no i że można je dostać bez recepty
co do skłądu to można się przyczepić do octu jabłkowego ale to też naturalny składnik
Linea lykalam. Przez okolo 3 miesiace i chwale sobie.Polecalam ja wam. Najwazniejsze ze nie tylam np po za nadto rozpustnym obiadku u mamy itp a takze nie mialam ochoty na slodkie.
Tygrysku - czemu mozna sie przyczepic do octu jablkowego? Z tego co wiem to swietny skladnik wielu kuracji odtruwajacych. Mozna go samemu przygotowac i popijac co dziennie. Podobno jest rewelacyjny.
Tygrysku - czemu mozna sie przyczepic do octu jablkowego? Z tego co wiem to swietny skladnik wielu kuracji odtruwajacych. Mozna go samemu przygotowac i popijac co dziennie. Podobno jest rewelacyjny.
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
Hrudzia mi się poprostu źle kojarzy słowo ocet i to tyle a moje obawy biora się z niewiedzy pewnieLinea lykalam. Przez okolo 3 miesiace i chwale sobie.Polecalam ja wam. Najwazniejsze ze nie tylam np po za nadto rozpustnym obiadku u mamy itp a takze nie mialam ochoty na slodkie.
Agulka ja tak miałam latem jeździłąm z małym co wieczór na rowerze i starałam się mniej jeść i w zasadzie same owocki a tu klopsik nic
mi już 2 kilo w tydzień spadły po linei ale dziś u brata mnie napaśli i wziełam 3 tabletkę i napiłam się czerwonej herbatki jeszcze zazwyczaj biorę 2
i jeszcze jakieś ćwiczonka wrzucę żeby nie nadrobić
K
kitty86
Gość
to ja tez zaczne stosowac ta linea i zobaczymy czy na prawde jast taka dobra jak polecacie dziewczynki
donkat
Fanka BB :)
zakupilam dzis w koncu wage lazienkowa. w markecie sprawdzajajc wazylam sie i yszlo 55kg, potem w domu bez butow, kutrki i spodni i bylo 53.5kg-suuuper!!!
chyba wpadne w nalog!!!
musze sprawdzac wage o tej samej porze, czyli najlepiej rano przed sniadaniem, to bedzie njawiarygodniejsze
chyba wpadne w nalog!!!
musze sprawdzac wage o tej samej porze, czyli najlepiej rano przed sniadaniem, to bedzie njawiarygodniejsze
reklama
zakupilam dzis w koncu wage lazienkowa. w markecie sprawdzajajc wazylam sie i yszlo 55kg, potem w domu bez butow, kutrki i spodni i bylo 53.5kg-suuuper!!!
chyba wpadne w nalog!!!
moja wymarzona waga
Podziel się: