reklama
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Moje BMI to az wstyd się przyznać 31,35
Ważę 83,25 kg na dzień dzisiejszy.
Założyłam sobie, że schudnę 6 kilo w dwa miesiące + do tego dietka ŻM.
Już jakieś 2 miesiące temu zaczynałam moje ćwiczonka na maxa, ale z "braku czasu" jakoś o nich zapomniałam. Od dziś biorę sie do roboty i to ostro. Przed chwilką zakończyłam dzisiejszą serię 20 minutek ćwiczeń, ale do końca tego tygodnia dojdę do godziny ćwiczeń dziennnie. Mam "domowy salon fitness i siłownię". Kupiliśmy sobie jakiś czas temu takie cudo co sie nazywa Wii Fit [video=youtube;5oNVIcMnZh4]http://www.youtube.com/watch?v=5oNVIcMnZh4[/video] i sa tam przeróżne opcje ćwiczeń: od areobiku, poprzez siłownię do jogi, a do tego tańce, tenis itp. A to wszystko w domku bez żadnych problemów, że pogoda nie teges, że nie mam z kim dziecka zostawić, że szkoda czasu na dojazdy na siłkę. Jedyne, czego mi brak, to pływanie :-(
Ważę 83,25 kg na dzień dzisiejszy.
Założyłam sobie, że schudnę 6 kilo w dwa miesiące + do tego dietka ŻM.
Już jakieś 2 miesiące temu zaczynałam moje ćwiczonka na maxa, ale z "braku czasu" jakoś o nich zapomniałam. Od dziś biorę sie do roboty i to ostro. Przed chwilką zakończyłam dzisiejszą serię 20 minutek ćwiczeń, ale do końca tego tygodnia dojdę do godziny ćwiczeń dziennnie. Mam "domowy salon fitness i siłownię". Kupiliśmy sobie jakiś czas temu takie cudo co sie nazywa Wii Fit [video=youtube;5oNVIcMnZh4]http://www.youtube.com/watch?v=5oNVIcMnZh4[/video] i sa tam przeróżne opcje ćwiczeń: od areobiku, poprzez siłownię do jogi, a do tego tańce, tenis itp. A to wszystko w domku bez żadnych problemów, że pogoda nie teges, że nie mam z kim dziecka zostawić, że szkoda czasu na dojazdy na siłkę. Jedyne, czego mi brak, to pływanie :-(
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witaj, Pandorka. Nie zdążyłam Cię wczoraj przywitać (nie miałam głowy). Trzymam kciuki za dietkę i ćwiczenia. Pisz jak Ci idzie.:-)
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Pandorka czesc.. Widze ze mieszkamy niedaleko.Pracujesz w sluzbie zdrowia?
ja znam WiiFit w Angli byl szal na to jakis czas temu.Tylko czy to naprawde jest warte zakupu nie pic na wode? I do tego trzeba dokupic programy z cwiczeniami?Czy jest wszystko na jednej plycie?
ja znam WiiFit w Angli byl szal na to jakis czas temu.Tylko czy to naprawde jest warte zakupu nie pic na wode? I do tego trzeba dokupic programy z cwiczeniami?Czy jest wszystko na jednej plycie?
pandorka
Pandorka czesc.. Widze ze mieszkamy niedaleko.Pracujesz w sluzbie zdrowia?
No czy tak niedaleko, to ja nie wiem, ale napewno bliżej niz do PL.;-)
Tak pracuję w słuzbie zdrowia.
Hmm... My kupiliśmy Wii Fit dlatego, że mój mąż jest "gadżeciarzem" i lubi wszystkie nowości szczególnie związane z komuterami, grami itp. Po wielu przepychankach słownych dla świętego spokoju zgodziłam sie na Wii, a potem matę do tańczenia i dodatek Fit. Mąż szczęśliwy, dziecko szczęśliwe i ja też skorzystam z ćwiczeń. Nasza cała rodzinka ćwiczy na Wii Fit. A płytki? Dokupujesz tak jak gry, ale jest zestaw gier sportowych typu tenis, golf, boks, kręgle i baseball-nazywa sie Wii Sport. Dodatek Wii Fit to dodatek typu "stepper" + płytka instalacyjna, na której też masz różne wygibaski. Jeśli bardzo chcesz, to przejżę dokładniej i powiem ci co jest na tej płytce. Moim zdaniem warte zakupu.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
pandorka
Policzyłam. Nie pytajcie
Ja sie przyznałam, więc i ty dawaj.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Justyna, zlituj się, przecież Ty masz na 100% mniej niż ja A wiecie, że musiałaby ważyć poniżej 46 kg, żeby mieć niedowagę. He, he, to jeszcze sporo mogę zrzucić;-)
reklama
pandorka
Ja sobie np. prowadzę zapiski.
W każdą sobotę ważonko i uaktualnianie BMI.
I będę wrzucać w mój podpis na BB.
A Wy robicie jakies notatki?
W każdą sobotę ważonko i uaktualnianie BMI.
I będę wrzucać w mój podpis na BB.
A Wy robicie jakies notatki?
Podziel się: