reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

reklama
Moje BMI to az wstyd się przyznać 31,35 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ważę 83,25 kg na dzień dzisiejszy.

Założyłam sobie, że schudnę 6 kilo w dwa miesiące + do tego dietka ŻM.

Już jakieś 2 miesiące temu zaczynałam moje ćwiczonka na maxa, ale z "braku czasu" jakoś o nich zapomniałam. Od dziś biorę sie do roboty i to ostro. Przed chwilką zakończyłam dzisiejszą serię 20 minutek ćwiczeń, ale do końca tego tygodnia dojdę do godziny ćwiczeń dziennnie. Mam "domowy salon fitness i siłownię". Kupiliśmy sobie jakiś czas temu takie cudo co sie nazywa Wii Fit [video=youtube;5oNVIcMnZh4]http://www.youtube.com/watch?v=5oNVIcMnZh4[/video] i sa tam przeróżne opcje ćwiczeń: od areobiku, poprzez siłownię do jogi, a do tego tańce, tenis itp. A to wszystko w domku bez żadnych problemów, że pogoda nie teges, że nie mam z kim dziecka zostawić, że szkoda czasu na dojazdy na siłkę. Jedyne, czego mi brak, to pływanie
:-(

Pandorka czesc.. Widze ze mieszkamy niedaleko.Pracujesz w sluzbie zdrowia?
ja znam WiiFit w Angli byl szal na to jakis czas temu.Tylko czy to naprawde jest warte zakupu nie pic na wode? I do tego trzeba dokupic programy z cwiczeniami?Czy jest wszystko na jednej plycie?

Pandorka czesc.. Widze ze mieszkamy niedaleko.Pracujesz w sluzbie zdrowia?
ja znam WiiFit w Angli byl szal na to jakis czas temu.Tylko czy to naprawde jest warte zakupu nie pic na wode? I do tego trzeba dokupic programy z cwiczeniami?Czy jest wszystko na jednej plycie?

No czy tak niedaleko, to ja nie wiem, ale napewno bliżej niz do PL.;-)
Tak pracuję w słuzbie zdrowia.
Hmm... My kupiliśmy Wii Fit dlatego, że mój mąż jest "gadżeciarzem" i lubi wszystkie nowości szczególnie związane z komuterami, grami itp. Po wielu przepychankach słownych dla świętego spokoju zgodziłam sie na Wii, a potem matę do tańczenia i dodatek Fit. Mąż szczęśliwy, dziecko szczęśliwe i ja też skorzystam z ćwiczeń. Nasza cała rodzinka ćwiczy na Wii Fit. A płytki? Dokupujesz tak jak gry, ale jest zestaw gier sportowych typu tenis, golf, boks, kręgle i baseball-nazywa sie Wii Sport. Dodatek Wii Fit to dodatek typu "stepper" + płytka instalacyjna, na której też masz różne wygibaski. Jeśli bardzo chcesz, to przejżę dokładniej i powiem ci co jest na tej płytce. Moim zdaniem warte zakupu.

reklama
Do góry