reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

hehe, nie ;) prawie ;)
ta sama zasada :)

chwale sie. Tak biegalam i tak cwiczylam..ze mimo pizzy... na wadze dzis zobaczylam 62,4 :)
Mam nadzieje, ze do 15 lipca dojde do wagi 58 :)

reklama
czy slyszalyście o tabletkach odchudzających MERIDIA?
piszą że stosując te tabletki szybko i latwo idzie schudnąc:szok: że zmniejsza uczucie glodu:tak:

ja tez nie wierze w zadne tabletki i w ogole medykamenty.
Lubie za to pic herbaty oczyszczajace, ale bez wydziwiania.. te najzwyklejsze.. zielone np.

tak jak Majandra piszesz, nie wiadomo co sie kryje za takimi 'przyspieszaczami'.

Na wlasnym przykladzie zobaczylam, ze dieta nie moze ot tak zaistniec raz i koniec.
Jesli dieta to i cwiczenia. Dla leniuchow chocby aktywniejszy tryb zycia. Nie ma cudow, tylko praca. Jak chyba w kazdej dziedzinie zycia ;)

ja jednak skusilam się na te tabletki tylko że na polski odpowiednik ZELIXA uważam że spróbować warto:tak:
Recepte już mam jeszcze pozostalo tylko wykupienie

:-:)-:)-( zalamka...
schudlam 1,5 kilograma w 2 tygodnie a wymiary w talii i na brzuchu nawet nie drgnely :baffled: tzn na brzuchu jest o 1 cm mniej i to wszystko... stara spiewka- zmalal biust, zapadly sie policzki a dupa ani drgnie!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Iza u mnie chudniecie idzie od góry w dół i jeżeli się nie załame na obojczykach to może dotrwam do tyłka ;-):-) najpierw buzia maleje, policzki się zapadają - dupa nie- ramiona chudną - dupa nie- biust maleje i coraz bardziej obwisa- dupa nie- brzuch maleje maleje - dupa nie i wreszczie dupa!!!!!

To trwa tak na oko ok 3 miesięcy jak nie dłużej :(

reklama
Do góry