reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

to ja sie dzis pochwale :p

zgubilam juz 12 kilogramow i.. uwaga, uwaga...
Mieszcze sie bez problemu w ciuchy, ktore nosilam w liceum !!! Bardzo sie ciesze, ale chce jeszcze troszke schudnac, zeby miec zapas na efekt jojo.

reklama
To i ja sie pochwale! Waga jak sprzed ciazy tj 67kg ale mieszcze sie w rozmiar 38:-):-)
Same wiecie jakie to przecudowne uczucie gdy idziecie do przymierzalni z ciuchem rozm. jak zwykle a tu okazuje sie za duuuuzy:-D..i w ogole troche dzinsy mi wisza na dupsku. Nie wyglada to elegancko ale mnie cieszy;-):-D

Ech Majandra, dieta zostala przerwana w niedziele, bo tesciowa zrobila dzien dziecka :wściekła/y: Byl tort, lody, 3daniowy obiad. Najpierw sie trzymalam twardo, ale jestem tylko ludziem :-D
Mozze od poniedzialku od nowa wystartuje.

a u mnie wczoraj byla..i az pol tabliczki czekolady... Milki...

wstyd mi, ale jutro jest nowy dzien :)

a co do pytania, ja stosuje 1000 kalorii, pisalam wczesniej na jakiej zasadzie :)

reklama
Do góry